Melih Gökçek yine durmadı, 'Bağırta bağırta geçireceğiz'

Melih Gökçek yine durmadı, 'Bağırta bağırta geçireceğiz'

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı yine boş durmadı ve CHP'lilere sataşarak, "Yeni anayasayı bağırta bağırta geçireceğiz" dedi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek her geçen gün yeni bir hareketiyle gündeme geliyor. Oğlu'nun ATO Seçimlerini kaybetmesinin ardından "Yedi düvele yenildik" diyen Gökçek, bu yenilgisinin faturasını TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'na çıkartmış ve FETÖ'cülerle işbirliği yapmakla suçlamıştı.

 

Melih Gökçek twitter hesabından bu sefer de Anayasa Değişikliği paketi üzerine yaptığı paylaşımda CHP'lilere yüklenerek, "CHP'liler Anayasa Değişikliği için bas bas bağırıyorlar... Sevgili CHP'liler boşuna nefes tüketmeyin bağırta bağırta Anayasayı geçirez" dedi.


İşte Melih Gökçek'in Anayasa değişikliği konusunda attığı skandal Tweet:

 


siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.