Melih Gökçek yine rezil oldu! Beşiktaş'ın eski yıldızı Aboubakar'ın fotoşoplu fotoğrafını şehit diye paylaştı

Melih Gökçek yine rezil oldu! Beşiktaş'ın eski yıldızı Aboubakar'ın fotoşoplu fotoğrafını şehit diye paylaştı

Eski Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek, Beşiktaş'ın eski futbolcusu Aboubakar'ın fotoşoplu fotoğrafını PKK saldırısında şehit olan asker olarak paylaştı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı olarak görev yaparken istifa eden Melih Gökçek, o günden sonra hemen her paylaşımı ile gündem oldu.

Beşiktaş’ın eski futbolcusu Aboubakar’ın montajlı bir görüntüsünü kullanarak bir şehit hikayesi anlatan Gökçek, kısa zamanda sosyal medyada gündem oldu.

Gökçek, Aboubakar’ın Somali’den gelip Türk vatandaşı olan ve savaşan Abu Bakeroğlu olduğunu öne sürdü. Gökçek’in hikayesine göre “Abu Bakeroğlu”, PKK’nın karakol saldırısında şehit olmuştu.

 

dvdvdvd-007.jpg

 

Gökçek, yaptığı skandal hatayı fark edince paylaşımını apar topar sildi. Ardından bir paylaşım daha yapan Gökçek, suçu danışmanına attı.

Gökçek, Sözcü yazarı Muratoğlu’nun “Adıyaman’da iki kuyuda 6 milyar dolarlık jelibon rezervlerine rastlandı” şakasını gerçek zannedip canlı yayında anlatmıştı.

 

"6 MİLYAR DOLARLIK JELİBON REZERVİ BULUNMUŞ"


Ankara Masası TV programına katılan Gökçek, Muratoğlu’nun “6 milyar dolarlık jelibon rezervi” paylaşımını şöyle anlatmıştı:

 

“… Araştırmış bulmuş ve kapatmışlar. Buralarda petrol olduğu ortaya çıkıyor. Bugüne kadar bunları araştırtmamışlar bile. Şimdi hepsini teker teker buluyor. Sadece Adana’da bulduğu 1 milyar. Adana’da yeni bir şey daha bulmuşlar. Bugün gazetede okudum. Ne anlama geldiğini de bilmiyorum. İtiraf edeyim. Araştıracağım ki bileyim. Onun adı var. Çocuklar yer ya. Jelibon. Jelibon bulunmuş. Ne demek jelibon bilmiyorum. Yeraltında 6 milyar dolarlık jelibon bulunmuş. Bu ne anlama gelmiyor bilmiyorum. Bugünkü medyaya baktım. (Fake falan olmasın başkanım? sorusu üzerine) Hayır fake değil. Resmî şey. Arka arkaya bulunuyor.”


Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.