Melih Gökçek'ten canlı yayında Mansur Yavaş açıklaması

Melih Gökçek'ten canlı yayında Mansur Yavaş açıklaması

Hürriyet Gazetesi Ankara temsilcisi Hande Fırat’ın CNN Türk ekranlarında sunduğu Gece Görüşü programına canlı bağlanan Melih Gökçek çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Ankara Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı İbrahim Melih Gökçek, CNN TÜRK’te Hande Fırat tarafından yayınlanan Gece Görüşü programına canlı telefon bağlantısı ile katıldı. Programa katılan gazeteciler CHP ve AK Parti’nin Ankara adaylarının tartışıldığı programda gazeteciler Ankara’da Melih Gökçek’in dinazor parkı hakkında eleştiri yapmaya başladığı anda Gökçek, telefon bağlantısı ile katıldı.

Melih Gökçek açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

*Mehmet Özhaseki’nin aday olmasını ben çok istedim. Özhaseki ülkücü bir geçmişten gelmektedir. Sağ siyaseti toparlayacak bir ittifak adayıdır.

Bahçeli'nin sözlerinden şeref duydum

*MHP lideri Devlet Bahçeli’nin şahsım adına kullandığı ifadelerden nur duydum. Bu sözleri hayatım boyunca unutmayacağım. Söylediklerinden şeref duydum. Hayatım boyunca kimsenin önünde eğilip bükülmedim, hayatımın bundan sonrasında da böyle yaşayacağım.

Özhaseki klas bir isimdir

*Mansur Yavaş ve Özhaseki karşılaştırılması yapılıyor. Özhaseki klas bir isim. Mansur Yavaş ise 2 dönem belediye başkanlığı görevinde bulunmuş bunun bir döneminde turistler için bir tuvalet dahi yapmamıştır. Şimdi kalkıp da böyle bir başkanlık geçmişi olan biriyle Mehmet Özhaseki’yi mi karşılaştıracağız.

Siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.