Melih programlarını iptal etti, villasına kapandı
Bülent Arınç'ın açıklamalarına twitter'dan yanıt veren ve daha önce planlanan canlı yayın programına da katılmayan Melih Gökçek bugün de tüm programlarını iptal etti. Gökçek'in Dikmen'deki tripleks villasına kapandığı öğrenildi.
CANLI YAYINDA KATILMAKTAN VAZGEÇTİ
Dünkü Bakanlar Kurulu toplantısı sonrası Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in kendisine yaptığı “İstifa et” çağrısına “haysiyetsiz adam” diye karşılık vermiş ve çok konuşulacak açıklamalarda bulunmuştu. Gökçek, bu tarihi açıklamalarının ardından daha önce planlanan Cnn Türk’teki Tarafsız Bölge programına da katılmaktan vazgeçmiş ve twitter’dan kısa bir açıklamada bulunmuştu.
GÖKÇEK VİLLASINA KAPANDI!
Ankara kulislerini serseme çeviren gelişmeler sonrası gözler bugüne çevrildi. Melih Gökçek’in Ankara’daki tüm programlarını iptal ettiği ve Dikmen’deki tripleks villasına kapandığı öğrenildi. Gökçek’in villasından ne zaman ve ne için çıkacağı ise şimdilik merak konusu.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.