Meme kanserine dikkat çektiler

Meme kanserine dikkat çektiler

Kadıköy Belediyesi, meme kanserinde erken teşhisin önemine vurgu yapmak risklerin en aza indirilmesini sağlamak amacıyla her yıl Ekim ayında düzenlenen ‘Meme Kanseri Farkındalık Ayı’ etkinliklerine dansla başlangıç yaptı.

“Meme Sağlığını Önemse, Hayata Gülümse” sloganıyla gerçekleşen etkinlikte, Gençlik Sanat Merkezi öğrencileri Süreyya Operası önünde dans etti. Meme kanserine farkındalık için dans eden kadınların gösterisi, izleyenlerden büyük alkış aldı. Dans gösterisinin yanı sıra Kadıköy Belediyesi Mamografi ve Kadın Sağlığı Merkezi de meme kanseri ile mücadele ve erken teşhis için açılan stantta yurttaşlara bilgi verdi. 

 

ETKİNLİKLER DEVAM EDECEK

Meme Kanseri Farkındalık Ayı etkinlikleri kapsamında 13 Ekim Pazar 10:30’da ‘Meme Kanserinden Korkmuyorum, Yürüyorum’ adında bir yürüyüş düzenlenecek. Türk Tıbbi Onkoloji Derneği tarafından düzenlenen yürüyüş Suadiye sahilden başlayarak Caddebostan sahildeki ışıklarda son bulacak.

 

MEME KANSERİ SEMİNERİ

Meme kanserine yönelik bir etkinlik de Kozyatağı Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek. 15 Ekim saat 11:00’de Radyoloji uzmanı Dr. Hikmet Karagüllü, Meme Kanseri ile merak edilenlere düzenlenen seminer ile açıklık getirecek.

 

siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.