Memleket Partisi'nde kurucu üye zehir zemberek sözlerle istifa etti!

Memleket Partisi'nde kurucu üye zehir zemberek sözlerle istifa etti!

Muharrem İnce'nin genel başkanlığını yaptığı Memleket Partisi'nin 54 kurucu üyesinden biri olan Ali Dursun, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda zehir zemberek ifadeler kullanarak partisinden istifa ettiğini duyurdu.

Muharrem İnce liderliğindeki Memleket Partisi'nin kurucu üyelerinden Ali Dursun yaptığı zehir zemberek açıklama ile partisinden istifa etti.

 

"AMAÇLARI MUHALEFETE SEÇİMİ KAYBETTİRMEK''

 

Dursun, sosyal medya hesabından paylaştığı istifa açıklamasına "Memleket Partisinden İstifa Ettiğimi Tüm Dostlara Duyurmak İstiyorum. Memleket Partisinin Amacı Seçimleri Kazanmak Değil, Muhalefete Seçimi Kaybettirmektir. Siyasi Kariyerimi Noktalıyorum" notunu düştü.

 

"GELDİĞİMİZ NOKTADA SESSİZLİĞİMİ KORUMAM MÜMKÜN OLMAYACAK"

 

Dursun'un açıklamasında "Türkiye Cumhuriyeti Devleti yüzüncü yılında belki de önümüzdeki yüz yıl sonrasına dahi etki edebilecek çok önemli ve kapsamlı bir seçim sürecine adım adım yaklaşmaktadır. Bu sürecin ehemmiyeti ne yazık ki partimizce önemsenmemektedir. Bünyesinde uzun zamandır bulunduğum Memleket Partisi'nde siyaset yaptığım süre içerisinde yaşanan bunca olaya rağmen sükunetimi korudum ama artık vakit adil, şeffaf ve dik durma vaktidir. Bu zamana kadar sessizliğimi korumamın tek sebebi partimin ve genel başkanımız Sn. Muharrem İnce'nin zarar görmemesini istediğimdendir fakat gelmiş bulunduğumuz noktada sessizliğimi korumam mümkün olmayacaktır.

 

"ENTRİKALAR VE TEŞKİLATLARDAKİ YOZLAŞMALAR..."

 

Son zamanlarda özellikle milletvekilliği adaylık sürecinde yaşanan entrikalar ve teşkilatlardaki yozlaşmalardan ötürü Memleket Partisi'nden istifa etmiş bulunmaktayım. Sağlıcakla kalın" ifadeleri yer aldı.


Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.