Memleket Partisi'nde sular durulmuyor! İlçe Başkanı, İnce'ye rozet fırlattı

Memleket Partisi'nde sular durulmuyor! İlçe Başkanı, İnce'ye rozet fırlattı

Muharrem İnce'nin Memleket Partisi'nde sular durulmuyor. Çerkezköy İlçe Başkanı Ali Çalışkan'ın, Genel Başkan Muharrem İnce'ye rozet fırlattığı iddia edildi.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin Tekirdağ teşkilatıyla yaptığı bir toplantıda gergin anların yaşandığı ortaya çıktı.

Muharrem İnce, 25 Nisan günü Memleket Partisi Tekirdağ İl Başkanı Bora Küçükçetin ve il teşkilatıyla genel merkezde toplantı yaptı. Toplantının ardından Memleket Partisi Tekirdağ İl Başkanlığı'ndan 80 kişi istifa etti.

 

"GENEL BAŞKANA ROZETİNİ FIRLATTI"

 

Tartışmaların yaşandığı toplantıyı anlatan Memleket Partisi Tekirdağ İl Başkanı Bora Küçükçetin, "13 ay önce kuruluş görevi bana verildi. Bugüne kadar da 642 üye kaydettik. Bu muhalif grubun il başkanıyla ilgili talepleri vardı, yani kendilerinin belirledikleri ismin il başkanı olmasını istiyorlardı" dedi.

Toplantının çok gergin geçtiğini ve istediğini alamayan muhalif grubun toplantıyı terk ettiğini ifade eden Bora Küçükçetin, "Çerkezköy İlçe Başkanının saygısızlığı oldu, genel başkana rozetini fırlattı” diye sözlerini sürdürdü.

 

"FIRLATMADI, MASAYA KOYDU"

 

Memleket Partisi Parti Meclisi Üyesi Ayhan Duran ise tartışmayı şöyle aktardı:

 

"Ali Çalışkan, 'Ben bu şartlarda görev yapmak istemiyorum' diyerek rozeti ve parti binası anahtarını Muharrem İnce’nin önüne koydu. İlçe Başkanı rozeti ve anahtarı bırakınca, Genel Başkan da ‘bunun yeri burası değil, bu makamlar böyle bırakılacak makamlar değil’ deyip geri ittirdi. Sonra ilçe başkanı da Muharrem İnce’ye rozeti ve anahtarı ittirdi. Fırlatma şeklinde olmadı."

 

Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.