Menzil Cemaati yerel seçimde Yeniden Refah Partisi'ni destekleyecek

Menzil Cemaati yerel seçimde Yeniden Refah Partisi'ni destekleyecek

Menzil Cemaati, önümüzdeki günlerde yapılacak olan yerel seçimlerde Fatih Erbakan'ın lideri olduğu Yeniden Refah Partisi'ni destekleyecek.

Menzil Cemaati, şeyhi Abdülbaki Erol'un ölümünün ardından büyük bir kriz yaşıyor.

Şeyhin ölümünün ardından üç oğlunun düştüğü miras kavgası, cemaati yönetme arzuları ve elbette ki mali kaynaklar kardeşlerin arasını açmış durumda.

Yerel seçimler yaklaşırken kardeşlerin düştüğü kavganın yanı sıra medyada cemaatin önümüzdeki yerel seçimlerde kimi destekleyeceği de merak konusu.

Ölen şeyh Erol, 2023 genel seçimlerinde Cumhur İttifakı’nı destekleyeceklerini açıklamıştı.

MENZİL YEREL SEÇİMDE YENİDEN REFAH'I DESTEKLEYECEK

Siyasetcafe.com bugüne dek olan seçimlerin bir çoğunda iktidarı destekleyen Menzil Cemaati ile ilgili bomba bir kulis bilgisine ulaştı.

Bugüne dek iktidarı destekleyen Menzil Cemaati, önümüzdeki günlerde yapılacak olan yerel seçimlerde Fatih Erbakan'ın lideri olduğu Yeniden Refah Partisi'ni destekleyecek.

Ölen Menzil şeyhinin büyük oğlu Muhammet Saki ile yakın temas kuran Fatih Erbakan, geçtiğimiz ay Umre'den dönen Saki'yi ziyaret etmek amacıyla Ankara'ya gitmişti.

Erbakan dünde Menzil'in karargahı olan Adıyaman'ın Menzil köyüne gitti.

gh539lrwmaizzpl.jpg

Erbakan burada Muhammed Saki'yi ziyaret etti. Ziyaretin fotoğrafları Yeniden Refah Partisi'nin resmi sosyal medya hesaplarından paylaşıldı.

Bu ziyaretlerin yerel seçimlerde destek amaçlı yapıldığı ve Menzil'in de önümüzdeki günlerde Yeniden Refah Partisi'ni destekleyeceğini açıklayacağı konuşuluyor.

Siyasetcafe.com - ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.