Menzil Cemaati'ne ait şirket müşterilerini açıkladı! Bakanlıklar, Kızılay, valilikler ve belediyeler de listede...

Menzil Cemaati'ne ait şirket müşterilerini açıkladı! Bakanlıklar, Kızılay, valilikler ve belediyeler de listede...

Menzil Cemaati’ne ait Ser Organizasyon Şirketi, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Adalet Bakanlığı’nın kendilerinin “müşterisi” olduğunu açıkladı.

Menzil Cemaati’ne ilişkin tartışma yaratacak bir ayrıntı daha ortaya çıktı. 

BirGün’den İsmail Arı’nın haberine göre, milyarlarca lirayı yöneten cemaatin farklı alanlarda faaliyet gösteren birçok şirketi var. Bu şirketlerden biri de 2011’de kurulan Ser Organizasyon isimli şirket. Organizasyonun internet sitesinde yer alan bilgilere göre de kamu kurumlarının milyonlarca liralık organizasyon işleri bu şirket tarafından yapılıyor. 

 

Şirket internet sitesinde “Milli ve manevi değerleri şiar haline getirdiği” etkinlikler düzenlediğini belirterek “müşterilerini” şöyle açıkladı:

 

“Gençlik ve Spor Bakanlığı, Adalet Bakanlığı, Kızılay, Van ve Kahramanmaraş Valiliği, Şarkışla Kaymakamlığı, AKP’li Bursa, Kayseri, Ordu ve Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ile MHP’li Kütahya, AKP’li Uşak ve Keçiören Belediyesi ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu ile birçok yandaşın yönetiminde yer aldığı TÜGVA.” 

İstanbul Ticaret Odası kayıtlarında ise şirketin resmi sahibinin Yakup Öztürk isimli bir şahıs olduğu ve şirketin merkezinin de İstanbul Sancaktepe’deki Semerkand İş Merkezi’nde olduğu belirtiliyor. 


Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.