Menzil Cemaati'nin şeyhlerinin milyonluk oyuncakları!

Menzil Cemaati'nin şeyhlerinin milyonluk oyuncakları!

Menzil Cemaati'nin lideri ve çocukları milyonlarca liralık lüks araçlara biniyor.

FETÖ’nün ardından oluşan boşluğu doldurarak kamuda örgütlenen Menzil Cemaati’nin şeyhleri milyonlarca liralık lüks araçlara biniyor.

Menzil Cemaati’nin lideri olan ve cemaat mensuplarının “Gavs” olarak nitelendirdiği Abdulbaki Erol’un oğlu Seyyid Muhammet Emin Erol yeni bir cip aldı. Lüks cipin piyasa değerinin en az 10 milyon TL olduğu tahmin ediliyor.

Lüks aracın plakası ise Seyyid Muhammet Emin Erol’un isimlerinin baş harflerinden oluşan “SME”den oluşuyor. Aracın sonunda yer alan 25 rakamının da “İslam’da estağfurullah ve tövbe manasına” geldiği ve cemaat içerisinde de özel bir sembol olduğu belirtiliyor.

 

seyhlerin-milyonluk-luks-oyuncaklari.jpg

 

Cemaatin lideri Abdulbaki Erol’un kullandığı lüks aracın piyasa değerinin de 10 milyon TL olduğu ama aracın zırhlı olması nedeniyle değerinin 20 milyon TL’yi bulduğu ifade ediliyor. Plakadaki “GH” harflerinin “Gavs hazretleri” anlamına geldiği belirtilirken plakanın sonundaki “2515” rakamlarının da cemaat içerisinde bir sembol olduğu öğrenildi.

Ayrıca Abdulbaki Erol’un kardeşi Seyyid Abdulhalim Erol’un sahibi olduğu lüks aracın da piyasa değerinin en az 4 milyon TL olduğu bildirilirken plakasının da “Gavs” kelimesini temsilen “GVS” harflerinden oluştuğu görüldü. Ayrıca diğer aile üyelerinin çok sayıda lüks aracı olduğu belirtiliyor. 


Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.