Menzil şeyhi ölünce oğulları o yasağı kaldırdı!

Menzil şeyhi ölünce oğulları o yasağı kaldırdı!

Menzil Cemaati şeyhi Abdulbaki Erol'un ölümünün ardından miras kavgasına düşen üç oğlu, babalarının müritlerine koyduğu yasağı deldi.

Adıyaman Menzil Köyü'nde bulunan ve geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden Abdulbaki Erol'un şeyhi olduğu Menzil Cemaati şimdilerde ölen şeyhin oğulları arasında yaşanan miras kavgasıyla gündemde.

Ölen Menzil şeyhi Abdulbaki Erol'un üç oğlu babalarının ölümün ardından kalan mirası bölüşememiş, skandal kavgalarıyla cemaatin iç yüzünü bir kez daha deşifre etmişlerdi.

Ölen Menzil şeyhi Abdulbaki Erol'un oğulların kavgası ana akım medyada bile büyük ses getirdi. Erol'un oğullarının kavgasının gündemde yer alması ise akıllara Abdulbaki Erol'un geçmiş yıllarda müritlerine koyduğu bir yasağı akıllara getirdi.

Menzil Cemaati'ne yönelik operasyon yapılacağı iddialarının ayyuka çıktığı dönemde ölen Menzil şeyhi Abdulbaki Erol müritlerine bir dizi kurallar koymuş, bu kurallardan en dikkat çekeni ise cemaate ve şeyhe ait video ve resimlerin internete atılmasının yasaklanması olmuştu.

Bir Menzil müridi yayınladığı videoda, "Sofi kardeşlerim, gavsımızın talimatı var; videoları, resimleri internete atmayın diye talimat vermişti. Ve internete girip bakıyorum da, her yerde, sayfalarda gavsımızın resmi, fotoğrafları ve videolarını paylaşmışlar. Sofilere sesleniyorum buradan, o video ve resimleri kaldırın. Gavsımızın rızası yoktur. Biraz sabredin Allah aşkına, gavsımızın vardır bir bildiği ki, yasaklamış bunları" demişti.

OĞULLARI BABALARININ YASAĞINI DELDİ

Ölen Menzil şeyhi Abdulbaki Erol'un bu yasağı o dönemde müritleri tarafından yerine getirilmişti ancak baba ölünce miras kavgasına düşen oğulları babalarının bu yasağını deldi.

svvvvvvvvvvvvvvvv.jpg

Erol'un üç oğlu da sosyal medya hesaplarından anlık olarak her yaptıklarını müritlerinin yönettiği hesaplarda paylaştırıyor. Kendilerine resimli müzikli özel videolar yaptırıp, sosyal medyada fotoğraf paylaşım grupları kurdurtuyor.

asdasdsad-001.jpg

Öyle ki İnstagram'da şeyhin özel video ve fotoğraflarına ulaşmak için abonelik sistemli gruplar bile var. Parayı veren şeyhin özel ilahili video ve fotoğraf kolajlarını görebiliyor.


Siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.