Menzilcilere yasak geldi! Sofiler artık...

Menzilcilere yasak geldi! Sofiler artık...

Adıyaman Menzil Köyünde bulunan ve Abdulbaki Erol’un Şeyhi olduğu Menzil Tarikatı’na operasyon yapılacağı iddia edilmişti. Bu iddiaların sonrasında Menzil Cemaati üyesinin sosyal medyada dolaşan bir videosu dikkat çekti.

Yerel Seçimler öncesinde Türkiye’yi sallayacak yeni bir operasyon dalgasının başladığına dair haberler dün gündeme bomba gibi düşmüştü.

Adıyaman Menzil Köyünde bulunan ve Abdulbaki Erol’un Şeyhi olduğu Menzil Tarikatı’na operasyon yapılacağı iddia edilmişti.

Bu iddiaların sonrasında Menzil Cemaati üyesinin sosyal medyada dolaşan bir videosu dikkat çekti. Videoda bir sofinin, diğer sofilere seslendiği ve uyarıda bulunduğu görüldü. 

Menzil müridi videoda, "Sofi kardeşlerim, gavsımızın talimatı var; videoları, resimleri internete atmayın diye talimat vermişti. Ve internete girip bakıyorum da, her yerde, sayfalarda gavsımızın resmi, fotoğrafları ve videolarını paylaşmışlar. Sofilere sesleniyorum buradan, o video ve resimleri kaldırın. Gavsımızın rızası yoktur. Biraz sabredin Allah aşkına, gavsımızın vardır bir bildiği ki, yasaklamış bunları" dedi.

İşte Menzilcilere ait o video:

İlgili haberler

tarikat-001.jpg

darbe-yapacak-siyasetcafe.jpg

siyasetcafe.com

 

Kaynak:Oda TV

 EDİTÖR
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
16 Yorum