Meral Akşener, Abdullah Gül’e karşı çıktı!

Meral Akşener, Abdullah Gül’e karşı çıktı!

Abdullah Gül, 24 Haziran seçimlerinde Cumhurbaşkanı adayı olacağını doğruladı. Ancak aday olmamasının sebebi olarak ise Meral Akşener'in karşı çıkmasını gösterdi.

AK Parti'nin kurucu ilkelerinden yolunu çevirmediğini ifade eden Gül, "Gördüğüm engebeyi işaret ettiğim için suçlanmam haksızlık" dedi.

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Ocak Medya'dan Veysi Dündar'ın sorularını yanıtlayarak önemli açıklamalarda bulundu.

BEN O ROTADAYIM

Abdullah Gül'e, “AK Parti’yi kuran ve onun ilk Cumhurbaşkanı olarak tarihe geçen Gül ile bugünkü AK Parti’yi ayıran çizgi ne?” sorusuna karşın, "AK Parti’nin vizyon belgesini yazdığını ve ona hala uyduğunu” ifade ederek, "O belge ne diyorsa ben o rotadayım” cevabını verdi.

ENGEBEYİ İŞARET ETTİĞİM İÇİN SUÇLANIYORUM

"AK Parti'den neden ayrı düştünüz?" sorusuna ise, "AK Parti’nin kurucu ilkelerinden yolunu çeviren ben miyim? Elimdeki 30 kilometre öteyi gösteren dürbün ile baktığımda gördüğüm engeli, engebeyi işaret ettiğim için suçlanmam haksızlık değilse nedir?” cevabını verdi.

AKŞENER KARŞI ÇIKTI

Abdullah Gül, ayrıca 24 Haziran da Cumhurbaşkanı seçimlerinde aday olacağını doğruladı. Ancak aday olmamasının sebebi olarak ise Meral Akşener'in karşı çıkmasını gösterdi.

GÜL İMAMOĞLU’NUN MAZBATA ALMASINI YORUMLADI

Abdullah Gül, CHP’li Ekrem İmamoğlu'nun 17 gün sonra mazbatasını almasına ilişkin yaptığı açıklamada, "Hayırlı uğurlu olsun. Artık normalleşmenin zamanıdır, vaktidir" dedi.  

Gül, "Hayırlı uğurlu olsun. Artık normalleşmenin zamanıdır, vaktidir. İktidarın önünde 4-4,5 yıllık kesintisiz bir zaman var. Bunu en iyi şekilde değerlendirmeleri gerekiyor" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.