'Meral Akşener cumhurbaşkanı adayını Kurban Bayramı'nda açıklayacak' iddiası!

'Meral Akşener cumhurbaşkanı adayını Kurban Bayramı'nda açıklayacak' iddiası!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Kurban Bayramı'nın ikinci günü cumhurbaşkanı adayını açıklayacağı iddia edildi.

Halk TV yazarlarından Fikret Bila, CHP kurmaylarıyla görüşerek Kemal Kılıçdaroğlu’nun adaylık ihtimalini ve adayın ne zaman açıklanacağı sorularının cevabını aradı. Cumhuriyet Halk Partisi'nin kurmaylarına en çok yöneltilen soruların başında “Kılıçdaroğlu adaylığını açıklar mı?” geldiğini ifade eden Bila bugünkü yazısında şunlara yer verdi:

 

“Verilen yanıt ise ortak: ‘Sayın Kılıçdaroğlu’nun siyasi nezaketi buna engeldir. Kılıçdaroğlu, adayın 6 lider tarafından belirleneceğini söyledikten sonra böyle bir açıklama yapmaz. Diğer 5 lider böyle bir karara varırsa açıklamanın da bu liderler veya bu liderlerden biri tarafından yapılmasını tercih eder.’

‘Peki böyle bir açıklamayı 5 liderden hangisi yapar’ diye sorulduğunda verilen yanıt ise ‘Siyasi nezaket bu açıklamanın Sayın Meral Akşener tarafından yapılmasını gerektirir’ şeklinde.

Peki ‘Kılıçdaroğlu’nun aday olup olmayacağı ne zaman açıklanır’ sorusunun ortak yanıtı ise şöyle: ‘İkinci bayram günlerinde. Kurban Bayramı’nı beklemek lazım.'”


Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.