Meral Akşener, DHKP-C'li terörist Elif Sultan Kalsen'in ablası ile buluştu

Meral Akşener, DHKP-C'li terörist Elif Sultan Kalsen'in ablası ile buluştu

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile bir araya gelen Tunceli Barosu Başkanı Fatma Kalsen'in DHKP-C'li terörist Elif Sultan Kalsen'in ablası olduğu iddia ediliyor.

CHP içinde bir hayli destekçisi olan DHKP-C terör örgütü üyesi bir teröristin akrabası ile poz veren İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e tepki yağıyor.

Kadın Baro başkanlarıyla bir araya gelen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in görüşmelere ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda bir isim dikkat çekti.

HDP Kurucu Eşbaşkanı ve Tunceli Barosu Başkanı Fatma Kalsen de Akşener’in makamında ağırladığı isimler arasındaydı.

Başını Tunceli Barosu’nun çektiği 12 baro, Türkiye’nin teröristlere yönelik Pençe Kılıç Hava Harekatı’na karşı ortak bildiri yayınlamış; bildiride terör örgütü PKK’yı aklayan ifadeler kullanılmıştı.

Akşener’in, Türk Silahlı Kuvvetleri’ni ve terörle mücadele operasyonlarını açık açık hedef alan Tunceli Baro Başkanı ile poz vermesi tepkilere neden oldu.

İyi Parti’ye tepki gösteren isimlerden Avukat Mustafa Kemal Çiçek, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, “Türk Ordusu aleyhine her durumda iftira niteliğinde bildiri yayınlayan; adını “Dersim” olarak kayıtlara geçiren Tunceli Baro Başkanı ile mutlu bir vaziyette görüşerek poz verildiğine göre; HDP ile bir araya gelinmesi çok yakındır..!” ifadelerini kullandı.

 

DHKP-C’Lİ TERÖRİSTİN ABLASI ÇIKTI


Meral Akşener’in görüştüğü Tunceli Baro Başkanı HDP’li Fatma Kalsen’in, 2015’te Vatan Caddesi’ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne saldırı düzenlemek isterken polis tarafından öldürülen DHKP-C’li terörist Elif Sultan Kalsen’in ablası olduğu iddia ediliyor.

 

asasasas-013.JPG

Siyasetcafe.com

 

Kaynak:habermotto

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.