Meral Akşener, Kemal Kılıçdaroğlu'nu bombaladı: Koltuğundan başka bir şey düşünmeyenlerle uğraştık

Meral Akşener, Kemal Kılıçdaroğlu'nu bombaladı: Koltuğundan başka bir şey düşünmeyenlerle uğraştık

İYİ Parti lideri Meral Akşener yaptığı açıklamada CHP'yi ve Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığını dayatanları hedef alarak, "Önce şahsım diyenlerle koltuğundan başka bir şey düşünmeyenlerle uğraştık" dedi.

İYİ Parti lideri Meral Akşener, seçimlerin ardından 8'li koalisyona kazan kaldırdı.

CHP ile köprüleri yıkan Akşener'in yerel seçimlere ittifaksız girmek istediği iddiası ortaya atıldı. İYİ Partililer ise her fırsatta 26 Ağustos'u işaret ederek "Türk siyasetinde önemli bir başlangıç" vurgusu yaptı. Herkes, Akşener'in bugün Afyonkarahisar'da yapacağı konuşmaya odaklandı.


MERAL AKŞENER KEMAL KILIÇDAROĞLU'NU HEDEF ALDI


Akşener Afyon'da yaptığı açıklamada, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef aldı. Akşener, "Nefislerimizi kör odalara hapsettik ama ne yazık ki nefsinin esiri olanlarla uğraştık. Önce şahsım diyenlerle koltuğundan başka bir şey düşünmeyenlerle uğraştık" dedi.

 

Akşener şunları söyledi:

 

'İtiraz ettik tepki gösterdik uyardık. Sadece iktidar mensuplarıyla değil bu seçimin kaybedilmesini isteyenlerle de mücadele ettik.

Milletimize bir çıkış yolu açmak istedik. Bu yolda hiçbir fedakarlıktan kaçınmadık.

Biz nefsimizi kör odalara hapsettik. Ne yazık ki nefsinin esiri olanlarla uğraştık. Ne yazık ki önce ben diyenlerle uğraştık. Biz milletimizin geleceği için ben ve sizler hepimiz şahsi çıkarlarımızdan vazgeçtik.

Ne yazık ki koltuğundan başka bir şey düşünmeyenlerle uğraştık. Ne yazık ki olmadı olamadı olduramadık. 2023 yenilgisine maalesef engel olamadık.'

 

Siyasetcafe.com

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.