Meral Akşener şüpheli oldu

Meral Akşener şüpheli oldu

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, şüpheli sıfatıyla ifade verdi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Meclis Başkanı Kahraman’ın ‘'Hakaret’ iddiasıyla kendisi hakkında suç duyurusunda bulunması üzerine 'şüpheli' sıfatıyla ifade verdi.

TBMM Başkanı İsmail Kahraman’a hakaret ettiği gerekçesiyle Meral Akşener, geçtiğimiz günlerde şüpheli sıfatıyla ifade vermek zorunda kaldı.

Akşener ifadesinde TBMM Başkanı İsmail Kahraman’ın kendisi için ‘Meral Kılıçdaroğlu’ ifadesini kullandığını söyleyerek, “Bunu namusuma bir saldırı olarak değerlendirdim. Bir kadının soy isminin nasıl ve ne şekilde değişeceği bellidir. Başkasının karısı iması yapıldığı için kızdım, içerledim ve üzüldüm. Kahraman bana daha önce 'Gelin hanım' diye seslenirdi''  ifadelerini kullandı.

‘Sözlerimin hiçbir yerinde hakaret yoktur’ diyen Akşener, “Kendisi 13 Temmuz tarihinde de TBMM resmi sayfasında iddiaları reddetmemekle birlikte, masum bir teşbih olduğunu söyleyerek, beni FETÖ'cülükle itham etmiştir. Bu ifade masum bir teşbih olarak kabul edilemez. Ben kendisine kamu görevlisi olmasından dolayı hakaret etmiş değilim. Kendisi beni ‘Mal bulmuş magribi gibi ucuz ve seviyesizlikle, cahil ve art niyetli olmakla, FETÖ terör örgütünü kastederek taşeronluğa teşne müflis bir siyasetçi olmakla’ itham etmiştir. Ben de kendisinden şikayetçi oldum. Hakkımda 14. Asliye Hukuk Mahkemesinde 50 bin liralık tazminat davası açtı. Biz de karşı dava olarak 1 Liralık dava açtık” dedi.

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum