Meral Akşener, yeniden İYİ Parti Genel Başkanı seçildi

Meral Akşener, yeniden İYİ Parti Genel Başkanı seçildi

İYİ Parti 3. Olağan Kurultayı’nda 1151 oyun 1127’sini alan Meral Akşener tekrar Genel Başkan seçildi.

İYİ Parti’nin 3’üncü Olağan Kurultayı'nda konuşan Genel Başkan Akşener "15 milletvekili almak bize kuyruk siyasetine mal oldu! Hayatımın en büyük pişmanlığı" diye konuştu.

 

YENİDEN GENEL BAŞKAN SEÇİLDİ

 

Öte yandan tek aday olarak gösterilen Meral Akşener 1151 oyun 1127'sini alarak yeniden genel başkanlığa seçildi. İdare Kurulu listelerinde ise sürpriz isim yer aldı.

 

AKŞENER'İN LİSTESİNDE SÜRPRİZ İSİM


Eski MHP'li Oktay Vural, İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyeliği'ne seçildi. Vural, yeniden İYİ Parti Genel Başkanı seçilen Meral Akşener'in listesinden İYİ Parti'ye katılmış oldu.


AKŞENER'DEN ÖFKE PATLAMASI


Öte yandan Akşener, kurultayda sert sözlerle CHP ve 6'lı Masa'yı eleştirdi.

Meral Akşener "Biz önce bu parti seçime girebilsin diye CHP’den 15 milletvekili istedik. Hayatımın en büyük pişmanlığıdır. Sayın Kılıçdaroğlu’na teşekkür ediyorum ancak o gün bugündür bu 15 milletvekilinin bedelini ödeyemedik" dedi.

 

''SEÇİM BİZ ÇALIŞMADIĞIMIZ İÇİN KAYBEDİLMİŞ''


Akşener, 'Biz çalışmamışız onun için seçim kaybedilmiş. 45 ilde Mansur Yavaş'la büyük çoğunluğu olan, CHP'den bir kişinin çağrılmadığı, sadece kendi seçmenimizin çalıştığı mitingler yaptık... 54 noktada bizzat çalıştık. Bir oy Kemal'e bir oy Meral'e diyerek oy istediler. Bütün bunlara baktığınız zaman derler ki insafınız kurusun. Eşitlemeye çalışıyorsunuz, korktunuz dengeliyorsunuz. Aynı İstanbul'un kazanılmasının sebebi HDP'dir dediğiniz gibi. İyi bundan sonra size hayatta başarılar diliyorum.' dedi.


Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.