Meral Akşener'den istifalarla ilgili açıklama

Meral Akşener'den istifalarla ilgili açıklama

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisindeki istifalara ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisindeki istifalara ilişkin, "Siyaset prensipler üzerinden yapılır. Dolayısıyla birinci prensip istifa tek taraflı bir beyandır. O kişinin, seçmeniyle olan durumunu ilgilendirir" dedi.

BALIKESİR'E GİTTİ

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Balıkesir’e geldi. 

 

İSTİFALARLA İLİŞKİN AÇIKLAMA

Balıkesir Milletvekili İsmail Ok'un partisinden istifa etmesine değinen Akşener, istifanın tek taraflı bir irade beyanı olduğunu söyledi.

“CEVABIN SAHİBİ VATANDAŞTIR”

Siyasi hayatı boyunca hiçbir siyasetçinin ailesi, karakteri, namusu ve şerefi hakkında konuşmadığını vurgulayan Akşener, "Bununla da gurur duyuyorum. Siyaset prensipler üzerinden yapılır. Dolayısıyla birinci prensip istifa tek taraflı bir beyandır. O kişinin seçmeniyle olan durumunu ilgilendirir. Sayın Ok'a kadar bizim birkaç arkadaşımız istifa etmişti, onların hakkında da incitici, rencide edici bir tek kelime etmedim. Dolayısıyla kendisine hayatta başarılar diliyorum, yine de bir şey söylemeyeceğim. Bazen sabretmek gerekir. En iyi cevap vatandaştır, cevabın sahibi vatandaştır. En iyi cevap zamandır. Dolayısıyla ben o prensibimi çiğnemeyeceğim" dedi.

 

siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.