Mercedes Benz Fashion Week İstanbul bitti

Mercedes Benz Fashion Week İstanbul bitti

Türkiye’nin en önemli uluslararası moda etkinliklerinden biri olan Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul’un İlkbahar/Yaz 2020 koleksiyonlarının sergilendiği 14. sezonu, çok renkli isimlerin göz alıcı defilelerini gerçekleştirmelerinin ardından sona erdi.

Mercedes Benz Fashion Week kapsamında 6 senedir kesintisiz devam eden bu desteğin yeni sezonunda Mercedes-Benz Türk, son yıllarda kendine özgü tasarım diliyle yalnızca Türkiye'de değil, uluslararası ölçekte katıldığı fuarlarda da büyük ses getiren genç ve başarılı tasarımcı Kadir Kılıç'ın markası MiiN by Kadir Kılıç'ın İlkbahar/Yaz 2020 koleksiyonunu "Mercedes-Benz Presents MiiN by Kadir Kılıç" ismiyle sundu.

 

Ünlü marka, her sezon sunduğu moda görsel kampanyasının sloganını 14. sezonu için "Kontrast ol." olarak belirledi. Yalnızca moda tutkunlarını değil, herkesi kucaklayan kampanya, bireylerin algılarını değiştirmeye, güzelliğin standart kalıplarını kırmaya, farklılıkları ve aykırılıkları göz önüne serdi.

 

Mercedes-Benz Türk, İlkbahar/Yaz 2020 sezonunda Zorlu PSM'de yer alan MBFWI alanında Mercedes-Benz'i genç kullanıcılarla buluşturmayı hedefleyen, kompakt sınıftaki ilk sedan modeli olan A-Serisi Sedan'ı tasarımcı Kadir Kılıç'ın yorumuyla sergiledi. MiiN by Kadir Kılıç markasının görsel estetiğini ve tasarım dilini yansıtan, dikkat çekici Yeni Mercedes-Benz A-Serisi Sedan hafta boyunca MBFWI fuaye alanındaydı. Sınıfının standartlarını yeniden belirleyen model, yapay zekâ kullanımının yanı sıra geniş iç mekânı ile de dikkat çekti

 

Marka 15 adet Mercedes-Benz C-Serisi ile moda haftası boyunca etkinlik misafirlerinin ulaşımını kolaylaştırmak için İstanbul sokaklarındaydı. Araçlar İstanbul sokaklarında her gün kilometrelerce yol kat ederek MBFWI'nin 100’ün üzerinde davetlisini defile ve sunumlara konforlu bir şekilde ulaştırdı.

 

Mercedes-Benz Türk Otomobil Grubu İcra Kurulu Üyesi Şükrü Bekdikhan,14. sezon için görüşlerini şu sözlerle dile getirdi; “Türkiye'nin uluslararası moda takviminde yer alan en önemli moda etkinliğine 14 sezondur kesintisiz bir biçimde destek vermekten ve MBFWI aracılığıyla Türk marka ve tasarımcıların global ölçekteki markalaşma yolculuğunda onlara uluslararası bir platform sağlamaktan gurur duyuyoruz."

 

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.