Merdan Yanardağ iktidara kin kustu! 'Depremin olduğu bölgeler dindar bölge'

Merdan Yanardağ iktidara kin kustu! 'Depremin olduğu bölgeler dindar bölge'

CHP tarafından fonlanan Tele 1'in Yayın Yönetmenliğini yapan Merdan Yanardağ, Cumhuriyet tarihinin en büyük yıkımı Kahramanmaraş depremleri üzerinden AK Parti seçmenine nefret kustu.

Türkiye, Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ilde büyük yıkıma sebep olan 7.7 ve 7.6'lık depremlerle sarsıldı. Şu ana kadar 1651 can kaybı 11 bin 199 yaralı var. 5 bin 606 bina ise yıkıldı.

Devlet her türlü imkanları deprem bölgelerine ulaştırma konusunda güçlü bir irade gösterdi. Başkan Recep Tayyip Erdoğan, 7 gün milli yas kararı alındığını duyurdu.

 

AFETİN FATURASINI AK PARTİ'YE OY VERENLERE KESTİ

 

Tüm ülkeyi derinden etkileyen elim olay sonrası muhalefetin sözcülüğünü üstlenen, CHP tarafından fonlanan Tele 1'in Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ, Cumhuriyet tarihinin en büyük afetinin faturasını iktidara oy verenlere kesti.

Katıldığı yayında skandal ifadeler kullanan Yanardağ, depremin yaşandığı bölgenin dindar ve geleneklerin egemen olduğu bir bölge olduğunu savunup nefret kustu.

Yanardağ, "Buralar dindar bölgeler. Bile bile bu gerici partilere oy verdiler. Deprem bölgesi ağırlıklı olarak dindar bir bölgedir. Hangi gerekçeyle cezalandırmış olabilir Tanrı?" şeklinde skandal ifadeler kullandı.

 

 

Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.