Mersin Büyükşehir'i PKK hackledi! ŞOK MESAJ

Mersin Büyükşehir'i PKK hackledi! ŞOK MESAJ

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin adı kullanılarak vatandaşların cep telefonlarına PKK terör örgütü tarafından mesajlar gönderildi. İşte ayrıntılar;

Terör örgütü PKK tarafından vatandaşların cep telefonlarına PKK’nın propagandasının yapıldığı mesajlar gönderildi. Mesajlarla ilgili soruşturma başlatılırken Mersin Büyükşehir Belediyesi olayın kendileri ile alakalı olmadığını açıkladı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi, bu sabaha karşı 'MERSİN153' kullanıcı adı ile vatandaşlara terör örgütü propagandası içeriğinin yer aldığı SMS'lerin atıldığı, olayın kurumla alakasının olmadığını ve konuyla ilgili soruşturma başlatıldığını bildirdi.

Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada, sabaha karşı 04.00-04.30 saatleri arasında 'MERSİN153' kullanıcı adıyla vatandaşlara SMS atarak yasa dışı terör örgütü propagandası yapıldığı belirtildi. Atılan propaganda içerikli SMS’in Mersin Büyükşehir Belediyesi ve SMS paneliyle herhangi bir ilgisinin olmadığı vurgulanan açıklamada, "Sistemimiz üzerinden herhangi bir giriş tespit edilmemiştir. Siber güvenlik uzmanları ve emniyetimiz konuyla ilgili gerekli çalışmaları yürütmektedir" denildi.

siyasetcafe.com

bim-001.jpg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.