Mersin'de PKK operasyonu: 18'i büyükşehir personeli 30 gözaltı kararı

Mersin'de PKK operasyonu: 18'i büyükşehir personeli 30 gözaltı kararı

Mersin'de 30 PKK/KCK şüphelisinin yakalanmasına yönelik operasyon başlatıldı. Şüpheliler arasında Mersin Büyükşehir Belediyesi personeli 18 kişinin de bulunduğu öğrenildi.

Mersin'de terör örgütü PKK/KCK soruşturması kapsamında, aralarında Mersin Büyükşehir Belediyesi personeli 18 kişinin de bulunduğu 30 şüphelinin yakalanmasına yönelik operasyon düzenlendi. Şüpheliler arasında Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Bedrettin Güneş'in de aralarında bulunduğu öğrenildi.

 

18'İ BELEDİYE PERSONELİ


Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince, terör örgütünün eylem ve faaliyetlerinin deşifresine yönelik çalışma yapıldı. PKK/KCK'nın propagandasını yaptıkları ileri sürülen, 18 belediye personelinin de olduğu 30 şüpheli hakkında gözaltı kararı çıkarıldı.

 

BAZI ŞÜPHELİLER GÖZALTINA ALINDI


Kimlikleri belirlenen şüphelilerin adreslerine özel harekat polislerinin de desteğiyle düzenlenen operasyonda Bedrettin Güneş ve bazı şüpheliler gözaltına alındı. Diğer şüphelilerin yakalanması için operasyon devam ederken, gözaltındaki şüphelilerin adreslerindeki aramalar da sürüyor.


Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.