Mesele düğün davetiyesinde kadının 'Adına' kadar geldi!

Mesele düğün davetiyesinde kadının 'Adına' kadar geldi!

Sözde 'hocalar, sahte 'şeyhler' yaptıkları skandal açıklamalara bir yenisi daha eklendi. Konya Merkez Vaizi Abdurrahman Büyükkörükçü, düğün davetiyelerinde kadının adının yazılmasına 'tepki' gösterdi.

Sözde hocalar, şeyhler her açıklamalarında kadınların yaşam tarzını hedef alıyor. Bu kez de düğün davetiyesinde kadının adının yazılmasına 'tepki' gösterildi.

Konya Merkez Vaizi Abdurrahman Büyükkörükçü'nün verdiği vaazda söyledikleri tepki çekti. Düğün davetiyelerinde kadının adının yazılmasını hedef alan Büyükkörükçü, yapılanı 'lüzumsuz' olarak nitelendirdi.

 

"ANNENİN ADI YAZILIYOR, NE LÜZUMU VAR"

 

Büyükkörükçü'nün skandal açıklaması şöyle:

 

"Düğünlerde davetiyeye annenin de adı yazılıyor. Ne lüzum var ya. Ne gerek var. Babanın adını yaz kâfi. Eşitlik varmış. Onun da adı yazılacakmış. Niye ilan ediyorsun eşinin adının ne olduğunu aleme. Ne gerek var başkalarının, dostlarının, arkadaşlarının eşinin adının ne olduğunu bilmesine. Ne oluyor sanki böyle olunca? Ecdadımızın titiz davrandığı yönlerden bir tanesi de bu. Yüzünü göstermemişler, elbisesini göstermemişler, adını da saklamışlar."

 

Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.