Meteoroloji uyardı! 14.00 ile 21.00 arasına dikkat

Meteoroloji uyardı! 14.00 ile 21.00 arasına dikkat

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün internet sitesinden yapılan açıklamada vatandaşlar saat 14.00 ile 21.00 arası için uyarıldı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nde, saat 14.00 ile 21.00 arasına dikkat uyarısı geldi. Yapılan uyarıda bugün Ege Bölgesi'nde beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların; öğle saatlerinden itibaren İzmir, Manisa ve Aydın çevreleri ile Muğla'nın kuzey ve batı kesimlerinde etkili olacağı açıklandı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nce İzmir, Manisa, Aydın ve Muğla çevrelerinde sağanak etkili olacağı belirtilerek, olası sel, su baskını, yıldırım ve doluya karşı dikkatli olunması uyarısı yapıldı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün internet sitesinden Ege Bölgesi için sağanak uyarısı yapıldı. Açıklamada, "Bugün Ege Bölgesi'nde beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların; öğle saatlerinden itibaren İzmir, Manisa ve Aydın çevreleri ile Muğla'nın kuzey ve batı kesimlerinde yerel kuvvetli (21-50 kg/m2) olması beklendiğinden sel, su baskını, yıldırım, dolu yağışı, yerel kuvvetli rüzgar ve fırtına, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır" denildi.

 

Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.