Meteoroloji uyardı: Sıcaklıklar 8 derece birden artacak!

Meteoroloji uyardı: Sıcaklıklar 8 derece birden artacak!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, sıcaklıkların mevsim normallerinin 4 ila 8 derece üzerinde seyredeceği uyarısında bulundu.

Son günlerde etkisini gösteren sıcak havalarla ilgili Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden uyarı üstüne uyarı gelmeye devam ediyor. Meteoroloji bugün için hava sıcaklıklarının Marmara ile Ege ve Akdeniz kıyılarında artarak mevsim normallerinin 4 ila 8 derece üzerinde seyredeceği uyarısında bulundu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin doğu kesimleri parçalı bulutlu, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, Doğu Anadolu'nun doğusu ile Artvin çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.


HAVA SICAKLIKLARI MEVSİM NORMALLERİNİN ÜSTÜNE ÇIKACAK


Hava sıcaklıklarının hafta boyunca Marmara Bölgesi ile Ege ve Akdeniz kıyı kesimlerinde mevsim normallerinin 4 ila 8 derece üzerinde seyredeceği tahmin edilmektedir.

Batı ve güney kıyılarda etkili olması beklenen sıcak hava dalgası nedeniyle, öğle saatlerinde (11 ile 16 saatleri arasında) başta yaşlılar, çocuklar ve kronik rahatsızlığı olan vatandaşların sıcak çarpmasına karşı dikkatli ve tedbirli olmaları gerekiyor.

 

 

 

 

Siyasetcafe.com

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.