Meteoroloji uyarmıştı! Sağanak yağış, İstanbul'da an itibariyle başladı

Meteoroloji uyarmıştı! Sağanak yağış, İstanbul'da an itibariyle başladı

Sabah saatlerinde Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan uyarı sonrası, İstanbul'da beklenen sağanak yağış an itibariyle başladı.

Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğünden yapılan son tahmin ve değerlendirmelere göre, sabah saatlerinde Marmara Bölgesi'nde parçalı ve az bulutlu havanın hakim olması; öğle saatlerinden sonra ise bölgenin kuzey ve doğusunun çok bulutlu olması bekleniyordu.

Sağanak yağış, İstanbul'da an itibariyle etkisini göstermeye başladı.

İstanbul, Kırklareli, Yalova, Kocaeli, Sakarya çevreleri ile Edirne'nin kuzeyi ve Tekirdağ'ın kuzey ve doğusunda yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanağın etkili olacağı tahmini bu sabah Meteoroloji tarafından paylaşılmıştı.

Rüzgarın ise kuzey ve kuzeybatı (Karayel) yönlerden orta kuvvette, zaman zaman kuvvetli esmesinin beklendiği açıklanmıştı.

Yağışın bugün akşam saatlerinden yarın akşam saatlerine kadar özellikle Sakarya çevresinde kuvvetli olacağı tahmin edilirken ani sel, su baskını, yıldırım, heyelan ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması isteniyor.

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.