Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten: En berbat iki geceye hazır olun

Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten: En berbat iki geceye hazır olun

Tüm Türkiye’de sıcak havanın etkisi artarak devam ederken meteoroloji uzmanı Kerem Ökten’den "En berbat iki geceye hazır olun" yorumu geldi.

Tüm Türkiye’yi etkisi altına alan Eyyam-ı Bahur sıcakları bunaltmaya devam ederken, termometreler yükselmeye devam ediyor. Bir çok insan bir an önce sonbahar gelsin diye beklerken uzmanlardan gelen ‘sıcaklık daha da artacak’ yorumu daha da terletiyor.

Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten’in twitter hesabından yaptığı paylaşım önümüzdeki 2 gece nem oranının çok yüksek seviyede olacağı yönünde

Meteoroloji uzmanı Ökten sosyal medya hesabından vatandaşlara hava durumu hakkında bilgi vermeye devam ediyor. Ökten kısa bir süre önce sosyal medya hesabından Türkiye'de neredeyse yaşayan tüm vatandaşları yakından ilgilendiren bir bilgi verdi.

 

Kerem Ökten tweetinde şu ifadeleri kullandı:

 

“En berbat 2 geceye hazır olun. Yarın (Cuma) gecesi ve Cumartesi gecesi senenin ve uzun senelerin en nemli iki gecesini geçireceğiz. Nem seviyesi korkunç boyutta. Gökyüzünü geceleyin nem bulutları kaplayacak. Ter su içinde kalacağız…”

 

EYYAM-I BAHURUN ASIL ETKİLİ OLACAĞI TARİH

 

Ökten, Türkiye'nin merakla beklediği Eyyam-ı Bahur sıcaklarının asıl etkili olacağı tarihe ilişkin de açıklamada bulunarak şu ifadeleri kullandı:

 

"Yarın (bugün) Basra sıcaklarının etkisi altına giriyoruz. Bugün etkisini hissetmeye başladığımız sıcaklar yarın etkisini artıracak. Saat 11 - 16 arası dışarı çıkmamaya çalışalım. Cuma günü sıcaklar daha da etkili. Cumartesi sıcaklar biraz düşse de; nem seviyesi çok artacak..."

 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.