Meteoroloji'den İstanbul için yağış uyarısı!

Meteoroloji'den İstanbul için yağış uyarısı!

Meteoroloji'nin hava durumu raporuna göre hafta başından itibaren sıcaklıklar azalacak ve ülkenin birçok bölgesi yağışlı havayla karşılaşacak. İstanbul'da pazartesiden cumartesiye kadar yağışlı hava hakim olacak.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre ülkemizin kuzey kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Genellikle kuzeybatı ve batılı, zamanla Marmara ve Akdeniz Kıyıları ile yurdun güneydoğu kesimlerinde güneyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

 

İSTANBUL'DA YAĞIŞLI HAVA HAKİM OLACAK

 

Son tahminlere göre İstanbul pazartesi gününden itibaren gök gürültülü yağışın etkisi altına girecek. Hafta sonu 30 derece dolaylarında seyreden sıcaklık 24 dereceye kadar düşecek.

Sıcaklığın 24 dereceye düşmesi ve rüzgarın da etkisiyle hissedilen sıcaklık daha da düşecek. İstanbul'da en düşük sıcaklık ise 17 dereceye kadar inecek.

 

CUMARTESİYE KADAR SÜRECEK

 

Hafta başındaki serin havanın ardından İstanbul'da sıcaklık cumartesi günü yeniden yükselişe geçip yaz değerlerine ulaşacak.


Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.