Meteorolojiden şiddetli yağış uyarısı

Meteorolojiden şiddetli yağış uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden kuvvetli yağış uyarısı yapıldı. İşte ayrıntılar;

Meteoroloji tarafından yapılan son hava tahmin raporuna göre, Tokat, Kocaeli, Samsun, Bilecik ve Bursa'da kuvvetli yağış etkili olacak.

Meteoroloji tarafından yapılan son hava tahmin raporuna göre, Ankara'nın Nallıhan ilçesinde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, önümüzdeki 1 saat süresince kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış etkili olacak.

Yapılan son değerlendirmelere ve radar verilerine göre; Tokat'ın doğu ilçelerinde (Reşadiye, Niksar, Başçiftlik) bugün akşam 18.00'e kadar kuvvetli (21-50 kg/metrekare) gök gürültülü sağanak yağış beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara (ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı dolu, yağış anında kuvvetli rüzgar) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Kocaeli il genelinde halen devam eden sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, önümüzdeki 2 saat daha kuvvetli (21-50 kg/metrekare) olması beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara (ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı dolu, yağış anında kuvvetli rüzgar) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Bursa il merkezi ve kuzey ilçelerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların bugün akşam 19.00'a kadar kuvvetli (21-50 kg/metrekare) olması beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara (ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı dolu, yağış anında kuvvetli rüzgar) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Samsun İl Genelinde kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış etkili olacak.

Samsun il genelinde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, önümüzdeki 1,5 saat süresince kuvvetli (21-50 kg/metrekare) olması beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara (ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı dolu, yağış anında kuvvetli rüzgar) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Bilecik il genelinde kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış etkili olacak.

Bilecik il genelinde beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, önümüzdeki 2 saat süresince kuvvetli (21-50 kg/metrekare) olması beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara (ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı dolu, yağış anında kuvvetli rüzgar) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.