Meteoroloji'den son dakika kar yağışı uyarısı! 9 Aralık Pazartesi (yarın) okullar tatil mi?

Meteoroloji'den son dakika kar yağışı uyarısı! 9 Aralık Pazartesi (yarın) okullar tatil mi?

Meteoroloji'nin verilerine göre; Batı Karadeniz ile Kocaeli, Sakarya, Bilecik, İstanbul'un kuzey ve doğu kesimleri, İzmir, Balıkesir, Çankırı, Samsun, Hatay, Osmaniye, Gaziantep, Kilis, Siirt, Şırnak, Van, Hakkari ve Şanlıurfa'da kar bekleniyor.

Meteoroloji'den son dakika kar yağışı uyarısı! Meteoroloji'den gelen verilere göre 9 Aralık'ta başta İstanbul olmak üzere birçok ilde yağış beklenirken ilerleyen günlerde bu yağışların Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da kara dönüşeceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji'nin verilerine göre; Batı Karadeniz ile Kocaeli, Sakarya, Bilecik, İstanbul'un kuzey ve doğu kesimleri, İzmir, Balıkesir, Çankırı, Samsun, Hatay, Osmaniye, Gaziantep, Kilis, Siirt, Şırnak, Van, Hakkari ve Şanlıurfa'nın güney kesimlerinde yağış bekleniyor. Peki 9 Aralık Pazartesi yarın okullar tatil mi? İşte il il hava durumu

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 8 Aralık hava durumu raporu yayınlandı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan hava durumu raporuna göre yurdun batı kesimlerinde yağışlı hava etkili olurken iç kesimlerde ise don ve buzlanmaya karşı uyarı yapıldı. Öte yandan bazı bölgeler için sis v pus uyarısı geldi.

Özellikle bugün sevdikleriyle plan yapacaklar hava durumunun nasıl olacağını merak ediyor. İstanbul’a yağmur yağacak mı? İşte, 8 Aralık hava durumu raporu…


HAVA DURUMU 8 ARALIK


Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Marmara'nın güney ve doğusu, Kuzey Ege, Batı Karadeniz'in batısı, Aydın, Kastamonu, Osmaniye, Hatay, Gaziantep, Kilis, Siirt, Şırnak, Van ve Hakkari çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Yağışların yağmur ve sağanak, Bolu ve Afyonkarahisar'ın yüksekleri, Şırnak, Hakkari ve Van çevrelerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde iç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.


İSTANBUL 8°C, 14°C


Parçalı ve çok bulutlu, kuzey ve doğu kesimleri hafif yağmurlu


İZMİR 10°C, 15°C


Parçalı ve çok bulutlu, bu akşam saatlerinde hafif sağanak yağışlı


ANKARA -2°C, 4°C


Parçalı ve çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Buzlanma ve don olayı ile birlikte sis ve pus hadisesi bekleniyor.


 
 Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.