Meteoroloji‘den uyarı! İstanbul’da kuvvetli yağış başladı

Meteoroloji‘den uyarı! İstanbul’da kuvvetli yağış başladı

Son Dakika… İstanbul’da kuvvetli yağış başladı ve Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden flaş bir uyarı geldi. İşte haberin ayrıntıları;

İstanbul’da dün beklenen dolu yağışının bugün gerçekleşmesi bekleniyor. Meteorolojiden yeni bir uyarı yapıldı ve ani el baskınlarına karşı dikkatli olunması belirtildi.

İstanbul’da sabah saatlerinde yoğun sisin ardından gök gürültülü şiddetli yağmur başladı. Uzmanlar sel baskınlarına karşı uyardı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Edirne, Tekirdağ ve Kırklareli içinde kritik bir uyarıda bulundu.

Meteoroloji Genel müdürlüğü de Tekirdağ, Edirne ve Kırklareli ile ilgili şu uyarıları yaptı:

Tekirdağ çevrelerinde beklenen gök gürültülü sağanak yağışların; öğle saatlerine kadar il genelinde yer yer kuvvetli (21-50 kg/m2.) olacağı tahmin edildiğinden su baskını, yıldırım, dolu riski ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Edirne çevrelerinde beklenen gök gürültülü sağanak yağışların; önümüzdeki 3 saat (06:50-10:00) süresince il genelinde yer yer kuvvetli (21-50 kg/m2.) olacağı tahmin edildiğinden su baskını, yıldırım, dolu riski ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Kırklareli çevrelerinde beklenen gök gürültülü sağanak yağışların; öğle saatlerine kadar il genelinde yer yer kuvvetli (21-50 kg/m2.) olacağı tahmin edildiğinden su baskını, yıldırım, dolu riski ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.