Metin Akpınar'ın kızı 'Ablamın babası da ünlü biri' demişti! Uğur Dündar'a babalık davası açıldı

Metin Akpınar'ın kızı 'Ablamın babası da ünlü biri' demişti! Uğur Dündar'a babalık davası açıldı

Metin Akpınar'ın yıllar sonra ortaya çıkan kızı Duygu Nebioğlu, 'Ablamın babası da medya dünyasından ünlü biri' açıklaması yaptı. Nebioğlu'nun kastettiği kişinin Uğur Dündar olduğu iddia edildi. Uğur Dündar, iddialara yanıt verdi.

Metin Akpınar’a babalık davası açan Duygu Nebioğlu’nun, “Ablamın babası da ünlü gazeteci” sözleri gündem olmuştu. Söz konusu ismin Uğur Dündar olduğu iddia edildi. Uğur Dündar yapılan babalık testinin sonucu sosyal medya hesabından açıkladı.

Usta oyuncu Metin Akpınar'ın yıllar sonra ortaya çıkan kızı Duygu Nebioğlu, "Ben annemi bulmak istiyorum, bunun için Müge Anlı'dan yardım talep ediyorum" demiş ve gerçeklerin ortaya çıkmasını istediğini söylemişti.

Akpınar'ın ise gerçeklerden kaçtığını iddia etmişti.

'ABLAMIN BABASI DA ÇOK ÜNLÜ BİR İSİM'

Nebioğlu, bir iddia da daha bulunarak gündeme bomba etkisi yaratmıştı. "Bir ablamın da babası medya dünyasından çok ünlü bir isim. O da dava açtı, hukuk mücadelesi veriyor. Yakında Tüm Türkiye öğrenecek" ifadelerini kullanmıştı.

Sanatçı Metin Akpınar’ın DNA testiyle kızı olduğunu kabul ettiği Duygu Nebioğlu’nun yaptığı açıklama gündeme bomba gibi düşmüş ve “O ünlü isim kim?” sorusunu gündeme getirmişti.

ABLASININ BABASI UĞUR DÜNDAR MI?

Metin Akpınar'a babalık davası açan Duygu Nebioğlu'nun "Bir ablamın da babası medya dünyasından çok ünlü bir isim" dediği kişinin gazeteci Uğur Dündar olduğu ortaya çıktı.

Söz konusu haberde Uğur Dündar’a babalık davası açıldığı ve mahkemenin haziran ayında görüleceği iddia edilirken Akpınar ve Dündar’ın iyi arkadaş olduğu, aynı kadınla aşk yaşadığı iddiaları ise şaşkınlık yarattı. Söz konusu iddialarla ilgili Uğur Dündar açıklama yaptı.


UĞUR DÜNDAR'DAN AÇIKLAMA GELDİ

Sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımla konuyu duyuran Dündar, söz konusu babalık iddialarını doğrularken, mahkemenin bir karara varmış olduğunu ifade etti.

Dündar, "Kısaca net bir cevap vereyim: mahkemenin her iki tarafı sevk ettiği ve son sözü söyleyecek kurum olan adli tıp kurumu DNA incelemesini bitirdi ve biyolojik babalık iddiasını reddetti" ifadelerini kullandı.

Dündar'ın söz konusu açıklaması şu şekilde;

"Bugünkü bir gazetede hakkımda babalık davası açıldığı ve Haziran ayında karara bağlanacağı açıklanmış. Bugüne kadar mahkemenin aldığı gizlilik kararına titizlikle uyduk ve hep sustuk. Ama mademki karşı taraftan biri konuştu; kısaca net bir cevap vereyim: Mahkemenin her iki tarafı sevk ettiği ve son sözü söyleyecek kurum olan adli tıp kurumu dna incelemesini bitirdi ve biyolojik babalık iddiasını reddetti. Benim ve Avukatım Murat Ergün için konu kapanmıştır... Kamuoyuna saygıyla duyurulur."


Siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.