Metin Feyzioğlu terör sevicilerine inat sınıra indi! Flaş açıklamalar

Metin Feyzioğlu terör sevicilerine inat sınıra indi! Flaş açıklamalar

Barış Pınarı Harekatı'nı yakından takip eden Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesini ziyaret etti.

Barış Pınarı Harekâtı'nı 'katliam' olarak tanımlayan İstanbul Barosu ve "Barış Pınarı Harekatı'nı bitirin" çağrısı yapan İzmir Barosu'na en güzel yanıt Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu'ndan geldi.

Feyzioğlu, sınır hattında yer alan Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesini ziyaret ederek Barış Pınarı Harekatı'nı takip eden gazetecilerle bir araya geldi.

Telabyad'dan atılan havan mermilerinin Akçakale'de gazetecilerin kaldığı otelin yakınına düşmesi nedeni ile 'geçmiş olsun' dileklerini ileten Metin Feyzioğlu, burada gazetecilerin sorularını cevapladı.

Feyzioğlu, şunları söyledi:

"Bugün dimdik durduğumuzu göstermek için buradayız. Çünkü iki gündür sizin Türk gazetecilerin kahramanlığını gözlerimiz nemli izliyoruz. Burada bir iş yapıyorsunuz burada Cenevre Sözleşmelerini uluslararası Roma Statüsünü yok sayarak sizin üstünüze keskin nişancıların ateş ettiler havan toplarıyla ateş ettiler. Siz görevden kaçmıyorsunuz, muazzam bir iş yapıyorsunuz ve dünyaya bunu anlatmak için çırpınıyorsunuz. Dünya bunu buraya geldiği halde görmüyor.

 

'KARA PROPAGANDA YAPMAYA DEVAM EDİYORLAR'

 

FETÖ - PKK ortak mekanizması çalışıyor şu anda dünyada fotoğrafları görüntüleri fabrika edip üretip Türk’ler işte şuraya saldırdı Türk’ler şöyle yaptı diye bir kara propagandanın içindeler. Bir daha ve bir daha tekrarlıyorum, dün söylediğim birilerinin canını çok yakmış ki bütün FETÖ ve PKK web sitelerinden saldırıya geçtiler. Buradan bir daha tekrarlıyorum Türk ordusu ve Türk askeri şehit olmayı göze alıyor ama sivillere zarar vermeyi kabul etmiyor. Biz bunu sırada da yaşadık biz bunu Cizre'de de yaşadık o çukurlarda yaşadık evet biz onları orada çukurlarına gömdük. Burada da kazdıkları mevzilere, çukurlara yine gömeceğiz." 

 

 

siyasetcafe.com

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.