Metin Feyzioğlu'ndan flaş sahte seçmen çıkışı: "Planlı bir operasyon"

Metin Feyzioğlu'ndan flaş sahte seçmen çıkışı: "Planlı bir operasyon"

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, sahte seçmen iddialarına dair flaş açıklamalarda bulundu.

Sahte seçmen iddialarına ilişkin açıklama yapan Metin Feyzioğlu, küresel güçlerin Türkiye’de sandığı itibarsızlaştırıp müdahale zemini aradığını, planlı bir operasyonun olduğunu bu nedenle herkesin sorumlu davranması gerektiğini ifade etti.

Kocaeli Barosu'nu ziyaret eden Feyzioğlu burada basın mensuplarıyla bir araya geldi ve açıklamalarda bulundu.

Bir basın mensubunun seçim güvenliğine ilişkin sorusuna yanıt veren Metin Feyzioğlu, şu anda bir sahte seçmen furyası döndüğünü ifade ederek sosyal medyayı her açtıklarında "Şu dairede bin 100 seçmen, şurada bilmem kaç bin ölü seçmen" şeklinde iddialarla karşılaştıklarını kaydetti.

Türkiye'de adrese dayalı nüfus kayıt siteminin tutulmasından İçişleri Bakanlığının sorumlu olduğunu dile getiren Türkiye Barolar Birliği Başkanı (TBB) Metin Feyzioğlu, YSK ve seçim hakimliklerinin de seçmen olmayanların yazıldığını gördüklerinde bunları tespit edip listelerden çıkarmakla yükümlü olduğunu vurguladı.

Feyzioğlu, vatandaşlara ve siyasi partilere bunun gayri ciddi bir konu olmadığı konusunda uyarıda bulunarak, şöyle devam etti:

"Sandığı elde somut delil yokken güvensiz ilan etmek Türkiye üzerinde oynandığından zerre kadar şüphe duymadığımız, tüm Orta Doğu'yu şekillendirmeyi amaçlayanların Türkiye'yi de dahil ettikleri planın bir parçasıdır. Çünkü sandığı güvensiz ilan edilmiş bir memlekete uluslararası kamuoyunun desteğiyle küresel güçler gizli ya da açık müdahale yetkisini kendilerinde görmeye başlarlar. Suriye'ye müdahale böyle olmuştur, Irak'a müdahale böyle olmuştur, Libya'ya müdahale böyle olmuştur. Mısır, Cezayir böyle karışmıştır."

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.