Metiner’den bomba iddia! 15 Temmuz’da Erdoğan’ı yalnız bırakan bakanın ismini verdi

Metiner’den bomba iddia! 15 Temmuz’da Erdoğan’ı yalnız bırakan bakanın ismini verdi

AK Parti eski Milletvekili Mehmet Metiner, sosyal medya hesabından 15 Temmuz’da Erdoğan’ı yalnız bırakan bakanın ismini açıkladı.

FETÖ'nün siyasi ayağı tartışmaları devam ederken, Ak Parti içerisinde birbirlerini FETÖ'cülükle suçlayan siyasiler büyük yankı uyandırmıştı.

Tartışmaların en hararetlisi ise Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu (YİK) üyesi Bülent Arınç ile eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek arasında yaşanmıştı.

Arınç, Gökçek'i FETÖ'cükle suçlamış ve Gökçek'le ilgili "Ankara'yı paralel yapıya parsel parsel sattı" demişti.

İkili bu sözlerinin ardından mahkemelik olmuştu.

İkilinin bu tartışmasının ardından ilk kez bir başka FETÖ suçlaması daha yaşandı.

 

METİNER, VEYSİ KAYNAK'I FETÖCÜLÜKLE SUÇLADI

 

AK Parti eski Milletvekili Mehmet Metiner, yaptığı sosyal medya paylaşımı ile dönemin Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak'ı FETÖcülükle suçladı.

15 Temmuz 2016 tarihinde Fethullahçı Terör Örgürü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında İstanbul'a yanında bir bakanla geldiğini iddia eden Metiner, ismini vermediği bakanın o gece kayıplara karıştığını söyledi.

Twitter hesabından açıklama yapan Metiner, "15 Temmuz akşamı İstanbul'a birlikte indiğimiz bir bakanımız o gece kayıplara karıştı. O eski bakan şimdi devlet bankalarımızdan birine yönetim kurulu üyesi olarak atandı. Bu kıssadan nasıl bir hisse çıkar bilmiyorum. Bildiğim siyasetin işine akıl sır ermiyor" ifadelerini kullandı.

 

BAKANIN İSMİNİ AÇIKLADI

 

Sosyal medyada büyük yankı uyandıran bu paylaşım sonrası herkes Metiner'in kastettiği ismin kim olduğunu sorgulamaya başladı. Bir süre sonra bir paylaşım daha yapan Metiner, kastettiği kişinin dönemin Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak olduğunu açıkladı.

 

İşte Metiner'in o paylaşımı;

 

veysi.JPG

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.