Metiner'e partisinden jet yalanlama!

Metiner'e partisinden jet yalanlama!

Mehmet Metiner'in "Erdoğan Köşk'e çıkacak" haberi bir saat içinde kendi partisi tarafından yalanlandı.

AKP Adıyaman milletvekili Mehmet METİNER CNNTürk’te Aslı Aydınbaştaş’ın Karşı Gündem programında seçim sonuçlarını değerlendirdi.

 

Twitter yasaklarından, Gülen cemaatine kadar birçok konuda açıklamalarda bulunan Metiner’in en çarpıcı açıklaması ise Cumhurbaşkanlığı seçimlerine yönelik oldu.

 

“Başbakanımız ilk turda bariz farkla Çankaya’ya çıkacak”

 

Metiner “Göreceksiniz Başbakanımız inşallah ilk turda bariz bir farkla Çankaya’ya çıkacak. Devlet başkanı olacak. Herkes Tayyip Erdoğan’ın gücünü de görecek. CHP’nin MHP’nin oylarına şaibe düşmüştür. AK Parti’nin oylarında paralel yapının oyları yoktur. Dolayısıyla şaibeden bahsedecek olursak CHP ve MHP’nin oyunda şaibe vardır.


Biz CHP’nin değişmesine büyük mutluluk duyarız. Ancak CHP bir türlü halk partisine dönüşemedi.” dedi.

 

Metiner’in açıklamalarından sonra gözler Ankara’ya çevrildi. “Erdoğan Köşk’e çıkacak” iddialarına yanıt bizzat Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay’dan geldi.

 

Beşir Atalay Metiner’in sözlerini yalanladı.

 

Atalay “Başbakanımızın cumhurbaşkanlığı konusunda kanaati yok” dedi.  “Genel seçim araştırmalarımızda biz 49,7 oy oranında görülüyoruz. O bantta herhangi bir değişiklik yok. Cumhurbaşkanlığı seçimi ilk turda çözülebilir diye düşünüyoruz.” diye konuşan Atalay “Bu şekliyle sistem yürür ve cumhurbaşkanlığı seçimi yapılır. Şu haliyle nasıl yürürse bundan sonra da yürür.” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.