Metrobüs hattı Büyükçekmece’ye uzatılacak  

Metrobüs hattı Büyükçekmece’ye uzatılacak  

Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Binali Yıldırım, "İlk yapacağımız iş metrobüsü Büyükçekmece'ye uzatmak olacak" dedi.

En son 2011’de Avcılar’dan Beylikdüzü’ne kadar uzanan metrobüs hattı Büyükçekmece’ye kadar devam edecek.

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım seçim çalışmaları kapsamında Büyükçekmece’yi gezdi. Yıldırım burada yaptığı konuşmada, “İlk yapacağımız iş metrobüsü Büyükçekmece’ye uzatmak olacak. İlçeyi baştan başa kat edecek, 10 tane istasyonu olacak. Günde ortalama 125 bin Büyükçekmeceliye hizmet edecek” dedi.

MAZERET YOK METROBÜS BURAYA GELECEK

Yıldırım şöyle konuştu, “İlk yapacağımız iş metrobüsü Büyükçekmece’ye uzatmak olacak. İlçeyi baştanbaşa kat edecek, 10 tane istasyonu olacak. Günde ortalama 125 bin Büyükçekmeceliye hizmet edecek. Metrodan bahsedildi. Her şeyi açık konuşalım. Metro ile ilgili biraz zamana ihtiyacımız var. Buranın arazisi oldukça sorunlu. Bunun incelenmesi gerekiyor. Yenikapı-Sefaköy-TÜYAP zaten Büyükçekmece sınırına kadar geliyor. Ben hayatımda altından kalkamayacağım bir sözü vermedim. Yapamayacağım işi söylemediğim gibi söz verdikten sonra altında kalmadım. Onun için metro işinde çok acele etmeyin, inceleyeceğiz. Çünkü bana gelen ilk rapor arazinin sıkıntılı olduğu. Başka güzergahlar denenecek. Üzerinde çalışacağız. Sizden istirhamım sıkıştırmayın. Ama metrobüs tamam hiç mazeret yok buraya gelecek” dedi.

SİYASETCAFE.COM

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.