MGK'dan FETÖ ve PKK'ya gözdağı! Operasyonlar sürecek

MGK'dan FETÖ ve PKK'ya gözdağı! Operasyonlar sürecek

Son Dakika… Milli Güvenlik Kurulu (MGK) toplantısı sona erdi. Toplantının ardından yazılı açıklama yapıldı ve terör örgütlerine gözdağı verildi. İşte sıcak gelişmenin ayrıntıları;

Beş saat süren Milli Güvenlik Kurulu (MGK) toplantısı az önce sona erdi ve toplantıya ilişkin yazılı bir açıklama yapıldı.

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleştirilen toplantı, yaklaşık 5 saat sürdü. MGK bildirisi yazılı olarak açıklandı.

İşte toplantı sonrası yapılan yazılı açıklamadan satır başları:

-  İdlib çatışmasızlık bölgesine yönelik saldırıların durdurulması konusunda Rusya ile varılan mutabakatın önemine işaret edildi.

- Yurt dışında yakalanan teröristlerin Türk adaletine teslim edilmesi, Türkiye'nin kararlığının tezahürüdür, bu operasyonlar sürdürülecek.

- Suriye'nin diğer bölgelerinin de terörden  arındırılmasına yönelik faaliyetlerin artırılarak sürdürülmesindeki kararlılık  teyit edildi.

-  Suriye krizinin çözümünde uluslararası toplum, siyasi  ve insani sorumluluklarını daha hızlı ve etkin yerine getirmeye davet  edilmiştir.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.