MHP, Ak Parti üzerinden İyi Parti’ye yüklendi

MHP, Ak Parti üzerinden İyi Parti’ye yüklendi

MHP Merkez Disiplin Kurulu üyelerinden Selim Çakır, geçtiğimiz günlerde resmen faaliyetlerine başlayan ve kamuoyuna kendini tanıtan İyi Parti’yi sert ifadeler ile eleştirdi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Disiplin Kurulu Üyesi Selim Çakır, MHP’de misyonunu tamamlayanların İyi Parti’de toplandığını ifade etti.

MHP’li Selim Çakır, Ak Parti iktidarı üzerinden Meral Akşener’in Genel Başkanı olduğu İyi Parti’yi eleştiri yağmuruna tuttu. İyi Parti’nin toplama bir parti olduğunu söyleyen Çakır, Ak Parti ne kadar ak ise İyi Parti’de o kadar iyi benzetmesinde bulundu.

MHP’nin sadece bir siyasi parti olarak görülemeyeceğini ifade eden Selim Çakır, “MHP davası idamla yargılandı, darbeler gördü ve 5 bin dava arkadaşını şehit vermiş bir hareket. Madden değil manen değerlendirilmesi gereken bir parti. 15 Temmuz sonrasında bunu Türk Milleti çok açık ve net bir şekilde bir kez daha gördü. Görevim icabı Güneydoğu Bölgesini dolaşıyorum uzun süredir. Hakkari İl binamızı hizmete açtık, Hakkarili vatandaşların güvendiği tek lider Devlet Bahçeli. Hakkari’nin il olması için liderimiz Bahçeli’nin önemli çıkışları var, Hakkariler 'bizi bir tek Devlet Bahçeli düşünüyor’ diyorlar. Millet toplama parti olan İyi Parti’ye gereğini yapacaktır. Ülkücüler misyonunu tamamlamış bir hareketin yanında olmayacağını biliyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.