MHP: Akşener Fetö ve ABD projesidir

MHP: Akşener Fetö ve ABD projesidir

MHP Denizli İl Başkanı Cafer Birtürk, Meral Akşener'in parti kurmasının, ABD ve FETÖ tarafından MHP'yi bölmek için yapılan bir proje olduğunu iddia etti. 

MHP Denizli İl Başkanı Cafer Birtürk, son olarak MHP İlçe Teşkilatından 209 üyenin birden toplu istifasının açıklamasından sonra, partisinin il binasında çeşitli ilçelerde yaşanan parti içi istifalarla ilgili basın toplantısı yaptı. 

mhp-aksener-feto-ve-abd-projesidir.jpg

Birtürk, 16 bin üyelerinin olduğu, göreve gelmelerinden sonra 3 bin 500 kişiyi yeni üye yapıldığını söyledi.

Yeni parti kuran Meral Akşener'in MHP'yi ileriye dönük sekteye uğramayacağını söyleyerek Birtürk, MHP'yi parçalamaya kimsenin gücü yetmez. 

Birtürk, "2002'senesinde, MHP'nin genel seçimlerde baraj altında kalması adına bir Amerikan projesi olan Cem Uzan olayı, bugün Meral Akşener ile ilgili Amerikan ve FETÖ projesi olan bir yapıdır.

İkisi de aynıdır. Bu MHP'yi bölmek, parçalamak, yok etmek adına yapılmıştır. Bu projelerle kesinlikle başarılı olamayacaklar. 

MHP ülkü ocaklarıyla, sendikalarıyla toplumla bir bütündür. MHP'yi parçalamaya kimsenin gücü yetmez.

Akşener'in listesinde en uçta yer alan isimler var. HDP'den ve Doğruyol Partisi'nden adamlar var.

Bizden de ihraç edilmiş, kendi partisine ihanet eden kişiler var. O listede gerçekten vatanını milletini seven, etrafı olan kişilerin hiçbiri yoktur. 

Meral Akşener, ikinci bir Cem Uzan olayıdır. Durum bu kadar açık ve nettir. Cem Uzan'lar geldi gitti, İsmail Cem'ler geldi gitti.

Bunların balonları da çok kısa zaman içinde sönecektir. MHP, 48 senelik şanlı bayrağını korumaya devam edecektir.

1.5 ton poster saklandı iddiası

Birtürk, "2002'senesinde meclise giremememizden sonra parti içinde 'Devlet Bahçeli olduğu müddetçe MHP'ye oy vermeyiz' sloganlarıyla bugünlere gelindi. 

Bunu 7 Haziran ve 1 Kasım seçimlerinde yoğun olarak yaşadık. Yerel bazlı baktığımız zaman MHP Genel Merkezi tarafından Denizli teşkilatına gönderilen 1.5 ton genel başkanımızın resmi ve posterlerimiz MHP'ye ait iki depoda saklanmış ve dağıtılmamıştır. 

Bunu yapan insanlar Meral Akşener saflarındadır. Buldan ilçemizde 209 kişinin istifa haberini aldık.

Ben inanıyorum ki istifa eden 9 kişidir ve bu 9 kişi de partiden atılmış insanlardır, bu 200 kişi de sahtedir. Bunları önümüzdeki günlerde hep beraber göreceğiz. 

Eğer bunlar 200 kişinin istifa ettiğini resmi olarak ispatlarsa, hep beraber gidelim ben burada bir hafta bile kalmam.

Siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum