MHP Belediye Başkan Adayı istifa etti

MHP Belediye Başkan Adayı istifa etti

MHP Kahta İlçe Belediye Başkanı adayı Şefik Seçilmiş, adaylıktan çekildiğini açıkladı.

MHP Kahta Belediye Başkan adayı Şefik Seçilmiş, çekilme gerekçesi olarak partinin il, ilçe teşkilatları ile genel merkezin duyarsızlığını gösterdi.


"PARTİM YANIMDA DURMADI"

Seçilmiş, "27 Şubat 2014 tarihinde İl ve İlçe Teşkilatlarının teklifi ile MHP'den belediye başkan adayı oldum. Yaklaşık 1 aydan beri çalışmalarımı sürdürüyorum. Bu süre zarfında parti ve parti dışında bana hiç kimse hiçbir maddi ve manevi destekte bulunmadı. Asgari ücret ile çalışan biriyim. Yaklaşık 70 bin nüfuslu bir ilçede belediye başkan adaylığı bir kişinin tek başına kaldıracağı bir yük değildir. Eski model bir aracım vardı, seçim çalışmaları için onu da sattım. Seçime birkaç gün kaldı. Fakat partim hala bana bir seçim karargahı dahi açmadı. Yanımda durmadılar. Parti teşkilatını başka partilerin seçim karargahlarında görüyorum. Tek başıma kaldım. Bu işi tek başıma yapacak güçte değilim. Bu nedenle adaylıktan çekilme kararı verdim" dedi.

"SANKİ BAĞIMSIZ ADAY GİBİYDİM"

Parti desteği olmadan sanki bağımsız aday gibi seçime katıldığını hissettiğini belirten Seçilmiş, "Pazar günü nasıl ve neyle sandık başlarında gezeceğim? Sandık görevlilerine nasıl yemek götüreceğiz? Sanki seçime bağımsız aday olarak girmiş gibi tek başıma kaldım. Türkiye'nin üçüncü büyük partisinden adayım. Bu çalışmalara masraf lazım. Türkiye'nin bütün il ve ilçelerine hatta beldelerine dahi seçim masrafları için para gönderiliyor. Ben bu konuda tek kuruş görmedim. Seçim çalışması ve propaganda yapamıyorum. Buna dayanacak gücüm kalmadı" diye konuştu.

"BAŞKA BİR PARTİYE DESTEK VERECEĞİM"

Şefik Seçilmiş, kendisini kandırılmış ve kendisine ihanet edildiği kanısında olduğunu vurgulayarak, "İstifadan sonra bazı arkadaşlarım ile görüşeceğim. Büyük ihtimalle başka bir partiye geçeceğim. MHP beni kandırdı. Beni tek başıma bıraktı. Bu nedenle ben de tepki olarak adaylıktan çekildim. Bununla da kalmayacağım. Bir iki gün içerisinde yakın çevremdeki insanlarla görüşüp karar verip başka bir partiye katılacağız" diye konuştu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.