MHP düğmeye bastı! Akşener’in evine baskın sonrası şok karar

MHP düğmeye bastı! Akşener’in evine baskın sonrası şok karar

Son Dakika! Milliyetçi Hareket Partisi, İYİ Parti lideri Meral Akşener’in evine yapılan baskının ardından düğmeye bastı ve flaş bir karar aldı. İşte ayrıntılar;

Son dakika gelişmesine göre; MHP, Meral Akşener'in evine yapılan baskın sonrası Üsküdar İlçe teşkilatını görevden aldı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in evinin önünde protesto yapan MHP Üsküdar İlçe teşkilatı görevden alındı. Öte yandan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun Akşener'in evinin önündeki olaylara ilişkin talimatı ile harekete geçen İstanbul Valiliği soruşturma başlatmıştı.

NELER YAŞANMIŞTI?

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in evinin önünde akşam saatlerinde toplanan bir grup ile Akşener arasında gerginlik yaşandı. Akşener'in Beylerbeyi'ndeki evinin önünde toplanan bir grup, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli lehine slogan atmaya başladı. Evinin penceresine çıkan Akşener ise gruba tepki gösterdi. Akşener, Twitter hesabından yaşanan olaya ilişkin görüntüyü paylaştı. Gece saatlerinde ise Meral Akşener'in evinin önünde protesto olduğunu öğrenen İyi Partililer Akşener'in Beylerbeyi'nde ki evinin önüne geldi.

"ŞİKAYETÇİ OLMADIM"

MHP'liler dün gece İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in evinin önünde toplanarak sloganlar atmıştı. Partililer, Genel Başkan'a destek vermek amacıyla evinin önünde toplandı. Akşener, gece saatlerinde evinin önünde toplanan partililere bir konuşma yaptı. Akşener konuşmasında "Ben buraya gelen elli kişiden şikayetçi olmadım. Çünkü onlar gariban çocuklar" ifadelerini kullandı.

SİYASETCAFE.COM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.