MHP GENEL MERKEZİ'NDE İSTİFA DEPREMİ!

MHP GENEL MERKEZİ'NDE İSTİFA DEPREMİ!

MHP Merkez Disiplin Kurulu üyesi Avukat Alparslan Sucu yaptığı bir açıklama ile MHP Disiplin Kurulu üyelerinden istifa etti.

  

Av. Alparslan Sucu kişisel facebook sayfasından yaptığı açıklamada MHP Merkez Disiplin Kurulu üyeliğinden istifa ettiğini açıkladı. Açıklama MHP Genel Merkezi’nden şok etkisi yaparken, Sucu’nun istifa kararını almasında Referandum’daki “Hayır” lehine olan tutumunun neden olduğu iddia ediliyor.


Av. Alparslan Sucu’nun istifa kararına yönelik yaptığı açıklama ise şöyle:


“HÜRRİYETÇİLİK VE ŞAHSİYETÇİLİK, DAVAYA SADAKAT, LİDERE VEFA VE İSTİFA ÜZERİNE...


"Bizi bilen bilir, bilmeyen de kendisi gibi bilir" diyerek ve yazımın muhataplarının şahsımı bilip de bugüne kadar herhangi bir açıklama yapmayışımdan ötürü kulaktan duyma, eksik/yanlış laflarla kafası karışan dostlarım olduğunu belirterek sözlerime başlamak isterim.


20.02.2017 tarihinde ekli dilekçemi sunarak MHP Merkez Disiplin Kurulu üyeliği görevimden istifa ettim. Dilekçede yer alan duygu, düşünce ve niyetlerle de istifamı bilhassa bugüne kadar duyurmadım. 


"Her yiğidin bir yoğurt yiyişi vardır" misali, tavrımı böyle bir içerik ve usulde ortaya koymayı doğru buldum ve doğru olduğuna inandığım şeyin de gereğini yaptım. Elhamdülillah ki vicdanen gayet müsterihim.


Bilinmesini isterim ki, bu kardeşiniz dün de bugün de muktedirin hatalı politikalarının muhalifidir, kendini bildiği günden beri ülkücüdür; halen de ne partimizin ne liderimizin muhalifidir. Yine bilinmeli ki, gönül dünyamda camiamız mensuplarını bazıları gibi muhalif olanlar/olmayanlar şeklinde değil, ülkücüler/ülküsüzler, samimiler/riyakarlar, dürüstler/dalkavuklar, karakter sahipleri/omurgasızlar, hesapsızlar/menfaatçiler gibi daha farklı ayrımlamalara tabi tutuyorum, ona göre de muamele etmeye, farklı düşüncelerde dahi olsak tüm ülküdaşlarımla ülküdaşlık hukukumuza gölge düşürmemeye gayret ediyorum.


Dalkavukluktan veya papağanlıktan gayri bir marifeti olmayan kifayetsiz muhterislerin, kapıdan kovulsa bacadan giren, geleni öven, gidene söven riyakarların, makamını taklacılığa borçlu bilumum politika müptelalarının, ilkesiz menfaatperestlerin veya amacı doğruyu söylemek, savunmak veya yapmaktan ziyade sırf fırsattan istifade bağcıyı dövmek olan, nefreti gözünü kör etmiş kronik Devlet Bahçeli düşmanlarının beni, istifamı ve yazdıklarımı isteseler de anlayamayacaklarından emin olarak, bu kapsamda olmaları hasebiyle yanımızdan, yöremizden uzak olanların da mümkünse daha uzak olmaları temennisiyle; konuyu gerçek muhataplarının yani harbi, delikanlı, samimi, haysiyetli, hesapsız, yalın kılıç ülküdaşlarımın ve dostlarımın bilgilerine saygıyla arz ediyorum.

  

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum