MHP her ilde su ihtiyacı olan bir köye çeşme yaptıracak

MHP her ilde su ihtiyacı olan bir köye çeşme yaptıracak

MHP, her ilde su ihtiyacı olan bir köye çeşme hayratı yaptıracak. Haberi MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın yaptığı yazılı açıklama ile duyurdu.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, Milliyetçi Hareket Partisi olarak her ilde su ihtiyacı olan bir köye çeşme hayratı yaptıracaklarını açıkladı.

Yazılı bir açıklama yapan Semih Yalçın, MHP'nin yürüttüğü "Köyüm benim" temalı köy toplantılarına çeşme hayratı yapımlarıyla devam edeceklerini duyurdu.

"Hem MHP tarafından başlatılan 'Köyüm Benim' temalı sohbet toplantıları sürecine katkıda bulunmak ve köylümüzle partililerimizin kaynaşmasını ölümsüzleştirmek hem de ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız için hayır işlemek maksadıyla çeşme hayratı vakfetme kararı alınmıştır" diyen Yalçın, şu ifadeleri kullandı:

"Bu çerçevede, her ilimizde su ihtiyacı bulunduğu belirlenecek bir köye çeşme hayratı yaptırılacaktır. Böylelikle atalarımızın asırlardır sürdürdüğü faziletli bir gelenek partimizce bir kez daha ihya edilmiş olacak, hem de ihtiyaç sahiplerinin hayır duasına mazhar olunacaktır. Bu arada bu çeşme hayratlarının her biri, tesis edilecekleri ilden yetişmiş bütün şehitlerimizin anılarına ve aziz ruhlarına adanacaktır."


Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.