MHP Kars adayı Fatih Çinan fark yaratıyor

MHP Kars adayı Fatih Çinan fark yaratıyor

Milliyetçi Hareket Partisi Kars Milletvekili adayı Fatih Çinan, Kars’ın tarihi ve turistik mekanlarını kısa filmlerle tanıtarak fark yaratıyor. İşte ayrıntılar;

MHP Milletvekili adayı Fatih Çinan, 24 Haziran seçimlerine 2 gün kala çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

MHP Kars Milletvekili Adayı Fatih Çinan, Kars’ın doğal ve kültürel zenginliklerini, tarihi ve turistik mekanlarını kısa tanıtım filmleriyle tüm Türkiye’ye duyuruyor.

MHP Kars Milletvekili 2. Sıra Adayı Fatih Çinan, “Ülkem ve davam uğruna hizmet etmeye talip oldum” diyerek sürdürdüğü seçim çalışmalarına her geçen gün yenilik getiriyor. Bir yandan vatandaşla kucaklaşan, diğer yandan kapı kapı dolaşarak destek isteyen Çinan, kısa film çalışmalarıyla da 24 Haziran seçimleri öncesi dikkat çekti.

Birlik ve beraberlik mesajlarıyla dikkat çekmeyi başaran Çinan’ın kısa film çalışması sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Görevine olan bağlılığı ve azmiyle “yeniliklerin adamı” dedirttiren Çinan, bu kısa filmlerle de Kars’ın öne çıkan değerlerini yaşıyor ve yaşatıyor.

Vatan ve millet aşkı, bayrak ve toprak sevdasıyla çıktığı yolda emin adımlarla ilerleyen Fatih Çinan, ülkesi ve milleti için çalışıp, Türkiye’nin dünyada söz sahibi ülke konumuna gelmesi için çaba sarf ettiklerini de söyleyerek bu çabaya destek çağrılarında bulunuyor.

PEKİ FATİH ÇİNAN KİMDİR?

1977 doğumlu Fatih Çinan, ilk orta ve lise öğretimini Kocaeli ilinde tamamladı. Niğde Üniversitesi İşletme Bölümü mezunu olan Fatih Çinan, yüksek lisansını Türk Hava Kurumu Üniversitesinde muhasebe ve finans alanında yaptı. Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik ve Bağımsız denetçi ruhsatlarına sahiptir. Özel bir şirkette üst düzey yönetici olarak çalışmakta. Daha önce Nuh Çimento ve Türk Telekom’da üst düzey yöneticilik yaptı. 1994 yılında ülkü ocakları ile başlayan dava aşkı 2004 yılında MHP Çankaya ilçesinde devam etti. 2007 yılında Çankaya  Belediyesi encümen adayı oldu. Yine aynı yıl MHP Çankaya ilçe başkan yardımcısı oldu ve 2012 yılına kadar bu görevi sürdürdü.  2012 yılında ilçe başkanlığına aday oldu. 2004 -2012 arası bir çok seçim yönetti. Koordinasyon bürosu ve seçim ofisi açtı.

fatih1.jpgfatih2.jpgfatih3.jpgfatih4.jpg

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.