MHP Kastamonu'da gövde gösterisi yaptı EMANETİ ALACAĞIZ

MHP Kastamonu'da gövde gösterisi yaptı EMANETİ ALACAĞIZ

MHP Kastamonu İl Teşkilatı bugün görkemli bir program ile yerel seçimlerdeki belediye başkan adaylarını tanıtacak.

MHP Kastamonu İl Teşkilatı bugün görkemli bir program ile yerel seçimlerdeki belediye başkan adaylarını tanıtacak.

Aday tanıtımının yanı sıra  aynı zamanda Devrekani Belediyesi’ne yeni alınan hizmet araçları için tören düzenlenecek. Ayrıca İlçe merkezine yaptırılan Saat Kulesi ve Şehitler Anıtı’nın açılışı yapılacak ve MHP Kastamonu İl-İlçe yönetimleri ve Devrekani Belediye Başkanı ve adayı Mümtaz Aliustaoğlu, çarşı-pazar esnafı ile bir araya gelecek.

MHP Kastamonu İl Başkanı Yüksel Aydın,  Kastamonu’yu üretken belediyecilikle tanıştıracaklarını söyleyerek şunları ekledi:

'Milliyetçi Hareket Partisi Kastamonu’da büyük başarılara imza attı. Kastamonu bütün Türkiye’de Milliyetçi Hareket Partisi’nin kalesi olarak biliniyor. Emaneten teslim ettiğimiz belediyeyi 31 Mart’taki yerel seçimlerde mutlaka tekrar geri alacağız.Milliyetçi Hareket Partisi’nin üretken belediyecilik anlayışını mutlaka ilimizde ihdas edeceğiz. Kastamonu’ya hizmet edeceğiz. Kastamonu’nun manevi mimarlarını miraslarından yola çıkarak yönetim anlayışımızı belirleyeceğiz.'

Bozkurt’ta Bozkurt Ekeş ile devam edeceklerini açıklayan Aydın, 'İnebolu’muzu 2 dönemdir yöneten Engin Uzuner ile sürecek. Buram buram ülkücülük kokan Ağlı Belediye Başkanı Şahin Çolak’la devam edecek. Devrekani Belediye Başkanı Mümtaz Aliustaoğlu’dur. Duruşuyla, tavrıyla, edebiyle, yaşantısıyla ülkücü Türk milletçisi ve dava arkadaşımız Op. Dr. Galip Vidinlioğlu Kastamonu adayıdır. Dinamik bir kadro oluşturduk. 7/ 24 uyumayacak, mahalle mahalle, köy köy dolaşacak kadromuz var. Biz belediyeyi alacağız. Arkadaşlarımızla birlikte tüm imkanları seferber edeceğiz. Ülkücü hareketin lideri Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli beye, Kastamonu ve 10’dan fazla ilçeyi 31 Mart gecesi teslim edeceğiz.' ifadelerini kullandı.

siyasetcafe.com

 EDİTÖR
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.