MHP Körfez'de rekor katılım

MHP Körfez'de rekor katılım

2019 Yerel seçimleri için MHP Körfez`de heyecan büyük…

MHP Kocaeli Körfez İlçe teşkilatı, belediye başkan adayını ilan ettiği günden itibaren partilerine katılımlarının her geçen gün çığ gibi büyüdüğünü söyledi.

Konu ile ilgili sitemize bilgi veren Körfez İlçe Başkanı Zeki Gürsu, "Çok kıymetli bir adayımız var partimizin özelikle 15 Temmuz duruşundan sonra halkımız tarafından teveccüh halen akın akın karşılık görmektedir. İlçemiz de daha seçim startı verilmemesine rağmen sadece belediye meclis üyeliğimize çok büyük talep var. Bu teveccüh Körfez`de adım adım MHP bayrağının yeninden dalgalanacağına delildir. Partimize özelikle kadın adaylar ve kadın katılımcıların çokluğu dikkat çekmektedir.  MHP Kocaeli İli ve ilçelerimizin kadrolarıyla, Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin yolunda liderliğinde ülkesi ve milleti için elinden geleni yapmaya devam ediyor. Bu yerel yönetimler seçimlerinden de yüzümüzün akıyla çıkacağız ve inşallah KÖRFEZ`i alacağız" dedi.

Gürsu, "Diğer partiler daha adaylarını bile çıkarmamasına rağmen bizim adayımız ve meclis üyesine başvuran adaylarımız CUMHUR İTTİFAKINA sadakatle partimiz için arı gibi çalışmaktadırlar. Üstelik hiçbir adayımız şu sıra benim olsun, böyle olmasa olmaz gibi söylemlerle yanımıza gelmemiş aksine her şey Körfez için deyip canla başla çalışmaktadırlar. Özelikle kadın kollarımız ve genç Asenalarımız bir nene hatun azmi ile ev ev kapı kapı şimdiden dolaşmakta ve üç hilale destek istemektedirler” diye konuştu.

mhp1.pngmhp2.pngmhp3.png

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.