MHP KÖRFEZ’E BÜYÜK KATILIM

MHP KÖRFEZ’E BÜYÜK KATILIM

Milliyetçi Hareket Partisi Körfez İlçe Teşkilatına toplu üye kaydı oldu.

Çoğunluğu başka partilerden olmak üzere yüzlerce vatandaş, Milliyetçi Hareket Partisi Körfez İlçe Teşkilatına gelerek üye oldular. Düzenlenen toplu katılım programı, MHP İlçe Teşkilatı yetersiz kaldığı için yağan yağmura ve havanın soğuk olmasına aldırmayan üyeler caddelere dolup taştılar.

MHP Körfez İlçe Binasının girişinde bir araya gelen üyeler, 'Var gücümüzle MHP için çalışacağız', ‘Üç Hilali Körfez’e asacağız’ dediler.

Yeni üyelerin katılım rozetlerini MHP İlçe Başkanı Zeki Gürsu ve Belediye Başkan Adayı Azmi Cihat Hatipoğlu taktı.

Körfez İlçe Başkanı Zeki Gürsu, ileriki günlerde çok önemli simaların MHP'ye katılacağını; toplu katılımların süreceğini belirterek, yeni üyelere 'Türkiye'nin teminatı; siyasetin mihenk taşı, ülkemizin harcı ve çimentosu olan evinize, MHP'ye hoş geldiniz' diyerek partiye katılmalarından dolayı tebrik etti.

k-1-002.jpg

Üye katılım törenine katılan sitemiz yazarlarından Selçuk Düzgün, MHP Körfez’e olan ilgiyi kısaca şöyle değerlendirdi:

“Özelikle MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli`nin 15 Temmuz sonrası ülkemiz için ortaya koyduğu milli ruh ve duruşla halkın rüzgârını arkasına alması, seçimler de MHP`li adayların işlerini kolaylaştırdığı çok net görülmektedir. Yerel yönetim seçimleri olmasına rağmen konuştuğum yeni üyelerin hemen hemen hepsi MHP lideri ve partisinin duruşuna şükranlarını, sevgilerini hissettirmektedirler. Körfez’deki büyük katılımın birinci manası budur. Ayrıca çok başarılı bir İl ve İlçe teşkilatları var. Gece gündüz, kar çamur demeden çalışıyorlar. MHP Körfez bu çalışma Azmi ve ülküsüne sadakati ile üç hilali belediyeye taşıyacağa benzer.”

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.