MHP Körfez’i Azmi Cihat Hatipoğlu ile alacak

MHP Körfez’i Azmi Cihat Hatipoğlu ile alacak

Kocaeli Körfez ilçesinde Milliyetçi Hareket Partisi teşkilatı 2019’un 31 Mart’ında gerçekleşek olan yerel seçimlerin startı verilmeden aylar öncesinde adayını belirleyerek çalışmalara başladı.

Adayını aylar önceden kamuoyu araştırmaları sonucu ortaya çıkaran ve halka tanıtan ve akabinde genel merkeze sunan MHP Körfez İlçe Teşkilatı Başkanı Zeki Gürsu seçimlere erken start vermesinin nedenlerini siyasetcafe.com’a açıkladı.

Türkiye’nin hain 15 Temmuz kanlı darbe girişimi ile çok hassas bir süreç geçirdiğini ve hemen arkasından Devletin beka sorunu haline gelen bir genel seçimi AK Parti ile MHP’nin oluşturdukları Cumhur İttifakı bütünlüğünde başarıyla tamamladıklarını söyleyen Zeki Gürsu, “Gerek 15 Temmuz girişimin de gerekse daha sonrası takındığı tavır, aldığı karar ile hareketimizin lideri, ülkemizin ve Türk Dünyasının umudu sayın Genel başkanımız Devlet Bahçeli bizlere yeniden diriliş ve ülkücü hareketin iktidar yolunu açmıştır. `Cumhur İttifakı` gibi bir siyasi dehanın mimarı olan sayın genel başkanımız sadece ülkücü hareketin değil, tüm Türkiye’nin gönlünde bir kez daha taht kurmuş, dosta güven düşmana dikkat demiştir. Onun bu devlet adamlığı dehası bizim de üzerimizden kara bulutları kaldırmış ve bu hareketin her ferdini 18 yaşında bir delikanlı gibi çalışmaya itmiştir” dedi.

korfez.jpg

“KÖRFEZ 31 MART’TA AZMİ CİHAT HATİPOĞLU DİYECEK”

Gürsu açıklamasının devamında Körfez Belediyesi’nin daha önce dönemlerde MHP’ye ait olduğunu ve bu dönemde Belediyecilikte çok önemli projelere imza attıklarını belirterek şunları söyledi: “Bu açıdan partimiz adına Türkiye`nin en güçlü olduğu bölgelerden biri olan Körfez’de çok yol almak bölgemizde şahsiyeti, dürüstlüğü, çalışkanlığı ve başarıları ile dolu dolu adı gibi AZMİ`de dip diri olan Azmi Cihat Hatipoğlu ile erkenden yola çıktık. Tüm mahalle teşkilatlarımız, kadın kollarımız, sandık başkanlarımız, meclis üyesi adaylarımızla göreve hazırız bütün çalışmalarımızı her daim yanımızda olan ve bizlere destek veren MHP İl başkanımız Aydın Ünlü Bey`e sunduk ve genel merkezimizin emirlerini bekliyoruz.”

korfez1.jpg

“NİÇİN AZMİ CİHAT HATİPOĞLU?”

MHP Kocaeli Körfez İlçe Başkanı Zeki Gürsu bölgede özelikle devlet memurluğu döneminden, özel sektördeki görevlerine kadar çok sevilen ve takdir gören MHP Körfez Belediye Başkanı Adayı Azmi Cihat Hatipoğlu’nunneden aday olduğunu da şu sözlerle açıkladı:

“Her şeyden önce biz ülkücüyüz, ülkücülüğü başka bir yerde yapamayacağımız gibi başka bir siyasi patide de yapamayacağımız kesindir. Devletimizin en hassas dönemlerinde davasının gereği olan milletin ve devletin bekası yolunda her türlü fedakarlığa imza atan MHP son yıllarda bir kez daha göstermiştir ki bu ülkenin olmazsa olmazı bir patidir. O partinin ölümsüz lideri Başbuğ Alparslan Türkeş`den sonra görevi devralan liderimiz `önce ülkem, sonra partim` diyerek tüm dünyaya göstermiştir ki bu ülkede bir Türk Devleti bir de o devletin ana omurgası bir lideri vardır. O lidere, o davaya layık olmak için, ülkemizin geçirdiği hassas dönemde elimizi taşın altına koymak için, Köfez`imizin yaşadığı kalkınma problemlerine el atmak için aday oldum. Allah`ın izni, genel başkanımızın takdiri ile 3 hilali bir kez daha Körfez Belediyesine dikmek için, gece gündüz çalışıyoruz. İyi bir ekibimiz, çok kıymetli bir il başkanımız ve emirlerini beklediğimiz Türk Dünyasının kalesi patimiz var. Gerisi bizim gayretimiz.”

korfez2.jpgkorfez3.jpg

Siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.